Blgee kızlr 29+2 haftalık hamileyim karnımın orta kısmı uyuşmuş hiç hissetmiyorum sizde böyle birsey yasayan varmı
Ozlem2634 Blgee aynı durum bende de oluyor bebeklerın oldugu taraf bazen uyuşmuş gibi hissediyorum ama neden oldugunu bılmıyorum doktora sormakta aklıma hıc gelmedı
minikkurabiyem2019 Blgee canım bebek toplanıyor olmasın bunu hıssediyorsundur bence bendede toplanıyor acayıp bi agrı karıncalanıyor sertleşiyor gibi oluyo hafıf oksuyorum kendide hareket edince geciyor .
Blgee Ozlem2634 bende sormadım bide karnımın alt kısmında sancı oluyordu iki gündür yatarkende kasılmadan uyanıyordum ondan korktum
Superfreshlerim DoraveDuru 16-27. Haftalarda karnınızda sertleşme ve yumrulaşma gibi bişey oluyor muydu ara sıra?
Blgee minikkurabiyem2019 yok bende sürekli aynı yer yyusmus kalıyor elimi uyusan yerde gezdiriyorum bişey hissetmiyorum
Burcuaec Bende de uyuşukluk var deli gibi kaşınıyor bazen kaşıdığımı hissetmiyorum ama bir sıkıntı değil bildiğim kadarıyla fazla gerilmekten diye düşünüyorum