Ekk12 3 gün önce detaylı ultrasonla girdik. Şükür herşey normal çıkmıştı. Bu gün 24+1 olduk. Sonucu doktora götürdük. Doktorda plasenta alt ucu internal os mesafesi 16 mm yanıma plasenta previa marginalis yazdı. Şimdilik bir sıkıntı yok dedi. Hiç kanama VS yaşamadım. Normal doğum yapamazsın dedi sadece. Ve ilişkiyi yasakladı. Ama ben biraz korktum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne yapıp ne yapmamam lazım? Daha haftamız erken olduğu için plasenta yerine çıkar mı?
saree Ekk12 Bizim 20. haftada yukarıya cıkmıstı plesanta. 24. haftada çıkarmı bilemiyorum, kanama vs hiç yasamadım bende ama ilişkiyide yasaklamadı hiç doktorum. Bu konudan sebep bi sıkıntı yasamadık hiç
saree Ekk12 Bizim 20. haftada yukarıya cıkmıstı plesanta. 24. haftada çıkarmı bilemiyorum, kanama vs hiç yasamadım bende ama ilişkiyide yasaklamadı hiç doktorum. Bu konudan sebep bi sıkıntı yasamadık hiç
Sevilay3535 bbende 16 haftaligim devletteki doktor aynisini banada soledi iliski yok ve surekli sirt ustu yatican demist ayrica progeston yazdi ben kendi ozeldeki doktoruma sordum 25 haftaya kadar gayet normal plesanta asagida olur demisti bebek buyudukce yukariya cikar demisti allahtan hayirlisi olsun sadeve birax dikkat etmek gerekiyo