Ulku12 Herkeze iyi aksamlar bir kaç günden beri enfeksiyonla alakalı sıkıntı var post acmıstım zaten ama az once lavaboya cıktıgım da sumuksu bir akıntı geldi seffaf internette baktıgımda saddce kanlı sumuksunun erken doğum olucagı yazdı sefaf renkte oluncada sıkıntı oluyormu
Yazgii Ulku12 şeff akıntı her kadında oluyor zaten öğle çok önmli bişy olucağını dşnmüyrum ki bnde de var
ilaydakani Ulku12 benim doktorum da akıntı olabilir demişti koku olmadığı sürece korkma demişti bir sorun yoktur diye düşünüyorum tabiki yine de hekiminize danışın
Bsr_0306 Akıntı bende de vardı ben doktoruma söyledim şefaf veya beyaz olduğu sürece bi sorun olmaz dedi
Ulku12 Bsr_0306 sumuksu şekilde gelen akıntıya nişan diyorlar o yüzden korktum daha haftamda erken birde düşüğüm var önceden
Ulku12 SusamNur oh içim rahatladı yemin ediyorum doğumum bir gerçekleşşe o kadar rahatlıyıcam ki rn ufak bişeyi bile kafaya takmaya başladım
Ulku12 ilaydakani benim doktorumda sıkıntı olmadıgı soylemıstı ama normaldı o zaman akıntım bırden boyle gelince tedirgin oldum