_Merius_ SevdaVEFAtih vera gül olmasın yaa sanki dalga geçilen sonuna gül eklenen isimler gibi olmuş Yani tabii hangisi içine sinerse o olsun ama veragul biraz kulak tırmalıyor ayşe vera ise çok hoş ayşe ismi zaten başlıbaşına güzel bi isim benim de dusunduklerim içinde vardı adıyla büyüsün 😍
SevdaVEFAtih tubizm hiç olur mu rus ismi internetten bir araştırın isterseniz.. arapça bir iisimdir.. // günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat... bilmek isteyenler için anlamı.
SevdaVEFAtih tubizm hiç olur mu rus ismi internetten bir araştırın isterseniz.. arapça bir iisimdir.. // günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat... bilmek isteyenler için anlamı.
Deletedmom0071 tubizm Vera Rus ismi olarak da bar ama onda E harfi uzatılıyor falat Arapça Vera’da A harfi uzatılıyor hem telaffuz hem de anlamları farklı... yani Rusçada baran koyun demek diye insanlar Türkiye’de o ismi koymaktan vaz mı geçiyorlar? Bu yorumunuzu Eva, Mila, Lena gibi isimlerde yapsaydınız daha çok katılırdım ☺️🌸
Bertug-Tugberk-Mom SevdaVEFAtih Asya vera koydu arkadaşım, bunuda dusunebilirsiniz. Veragul hiç hoş değil:/
Deletedmom0071 SevdaVEFAtih rus ismi de var Vera. İman demektir hatta Nazım Hikmet’in sevdiceğiydi biliyorsunuz... ama Arapça’da da var o isim o konuda haklısınız 🙋🏻♀️
SevdaVEFAtih Nurgü nah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat // anlamına vurulduk biz de babasıyla
Didi6 Bence arkadaşın dediği doğru... Arapça bir kelime olabilir fakat Araplar isim olarak kullanıyor mu? Bilmiyorum. Duymadım hiç. Rusçada da bir kelime. Ruslar'ın Vera'yı isim olarak kullandiğı da kesin.
tubizm Deletedmom0071 yok benim bu yeni isimlere karşı toptan bir antipatim var yanlış anlamayın benim düşüncem tabi bu. goreceli şeyler tabi.
logvin Güzel bir Rus ismi de var Vera. Bir hikaye 3 kız kardeş vardı Vera (Inanç), Nadejda (Umut), Lubov (Aşk). Rusya’da sık kullanılan bir isim.