Ozlemmmmm Her gun ama her gun bas agrisi cekiyorum napicam bilemedim basima dokunamiyorum resmen aciyor ayrica gozlerime kuruluk var oneriniz var mi?
Gozde Ozlemmmmm o haftalardaki baş ağrısı gerçekten zor dayanılası 🙄 ben bişeyler bağlıyordum hafif sıkıyordum başımı flar şal vs mümkünse loş yada karanlık ortamda uzanıyordum sık sık ve çok fazla tv telefon ekrana bakmıyordum iyi geliyordu
Suheda Ozlemmmmm benmdr 1 hafta surekli basim agridi simdi daha iyiyim cok sukur hic gecmiycek sandm nane yagı alın mutlakaaa alniniza ve sakaklariniza sürüp yazmayla baglayin harika bisey geciriyor ben burda gördüm aldm ve ise yaradi gercekten
Pinaryyim Ozlemmmmm cnım agrılar için bitkisel kremler çok işe yarıyor göz kurulugu içinde eczaneden suni göz yaşı kullaanablirsin
Ilkannelik Ozlemmmmm o haftalar baş ağrısı bitmek bilmiyor doğrusu. Ama sana onerim.nane yağı ilaç kullanımı ben tercih etmedigim icin nane yağında şifa buldum. Sakak boyun alın bölgeme surup karanlık yada los bir oda da uyumaya calisirdim hep te ise yaradı 😊
Ozlemmmmm Pinaryyim goz yasini normaldede kullanmam gerekiyor doktorum demisti ama hamilelikte kullanmamda sakinca olurmu bilemedigim icin sormadan almak istemedim
Esrelf Ozlemmmmm bende de göz kuruluğu ve baş ağrısı var ama düzensiz uyuyorum ve telefonla çok oynuyorum. Telefonla oynamayı azalttım, uykumuda düzenlemeye çalışıyorum. Baş ağrım geçti, göz kuruluğu da azaldı. Tabi sunni göz yaşı da kullanıyorum
Ozlemmmmm Esrelf goz yasini normaldede kullanmam gerekiyor doktorum demisti ama hamilelikte kullanmamda sakinca olurmu bilemedigim icin sormadan almak istemedim doktorunuza sormusmuydunuz