[silindi] Normal doğum yaptım 6 gün oldu 3 tane dikişlerim patladı napacam dr dedi kendiliğinden kapanır diye aranizda bunu yasan oldumu siz naptınız
Busra006 [silindi] doktor dikişin atmadığı şartlardan bahsetmiş olabilir mi sencede ? dikişlerin patladıysa doktora gitmen gerekir burda kimsenin sana bir faydası dokunmaz??
Seymanur0707 Kelebegimmm ani hareketle patlamaz bence bende normal doğum yapmıştım dikişimde vardı öyle ani hareketle ptlycak bişey değil
Nesliiiiiiiii Seymanur0707 o zaman nie burda vakit kaybediyor hastaneye gitmiyor 🤔 burdaki insanlar gidip dikiş atcak değil ya..
FSCMK Seymanur0707 benim kuzenimin karısıda 1 haftalık lohusaydı Doğum yaptı eşiyle ilişkiye girmiş bu yüzden patlamıştı hanımefendide öyle birşey mi oldu aceba
Kelebegimmm Seymanur0707 benim normal doğumda tek korkum bu dikiş kesi falan meselesi.şimdi böyle patladı diye okuyunca aceba tualetde falanmı oldu diye düşğndüm.başka nasıl ola bilirki🤷🏻♀️
Nesliiiiiiiii FSCMK çok alakasız ama 1 haftalık lohusayken yani 40 ı çıkmamış halde nasıl ilişkiye girebiliyor.
M-Ali FSCMK kanaması bitmiş mi naısl girmiş artı kanama bitse bile ne rahimmis hemen nasıl toplanmış da ilişkiye girmiş mübarek
[silindi] Nesliiiiiiiii hastaneye gittim dr dedi kendiliğinden kaynar ama kaynamayacak diye korkuyorum bunu yasan oldumu acabs
FSCMK Nesliiiiiiiii bende tam olarak bilmiyorum o zamanlar bekardım 10 gün felan da olabilir yada bir hafta ama ilşkiye girdiği için dikişlerinin patladığını biliyorum
M-Ali [silindi] kaynamıyor başka doktora gidin kardeşim de oyle oldu 3 yıl oldu abla hala açık dio🤷♀️
FSCMK M-Ali bilmiyorum canım o kadar detaylıca konuşmadık ayrıca o zamanlar bekardım hiç alakam yoktu cidden