Kumru_ Rbysf Aynen zaten doktorum 30 ekim dedi ama erkek çocuk geç gelir derler o yüzden kasıma sarkar diye düşünüyorum 😄
Cagla22 Cigdem07 ben halatla çekiyorm❤️❤️ 27+5 teyiz şuan doktor kasım 5-10 arası dedi . Sabırsızlıkla bekliyoruzz🙏❤️
Mislimelek Cigdem07 aslında 15 Aralık görünüyor Doğumum ama ben kasımda bebeklerimi kucağıma alırım diyorum ikizlere hamileyim ve 40 tamamlamazlarmış çoğunlukla o yüzden kuvvetle muhtemel Kasım annesi olacağım inşallah
Muhammednurihafsa Cigdem07 biz 👩👦😁kasımın ilk haftası inşallah hazırlıklar bitti gibi çok az eksiklerimiz kaldı 🤲🏻Sağ salim hepımızı bebişlerimizi kucaklarıma vakti zamanlarında alırız inşallah doğurarak 😅👨👩👧👦🧿
Kirmiziigelin Krdlnyldzn7 normalde 11 kasım doğum tarihi görünüyordu son kontrole gittiğimde 4 kasım denildi bakalım ne olur ☺️☺️ Aniden erken gelmesinler de inşallah daha çanta bir şey hazır değil ☺️☺️
Krdlnyldzn7 Kirmiziigelin biz de hiç birşey hazır değil henüz 🙈 çalışıyorum daha Bu hafta kontrole gidicez bakalım son duruma göre hareket ederiz .
Mutire @Alarasel kuzum sohbet postumuzu bulamadım o yüzden buraya etiket yaptım Bunu aldım bak https://i.hizliresim.com/nbbR1g.jpg
Prensesimi_bekliyorum Krdlnyldzn7 Allah yardımcınız olsun 😂 şaka bir yana rabbim yine de canlarını sağ etsin
Krdlnyldzn7 Prensesimi_bekliyorum Kesinlikle öyle , işin espirisi tabi ki , akrep oldu diye sevmeyecekmiyiz yani 🤭🙈 babasını sevdik sonuçta 😂😂 zoru seviyorum galiba 🤪 Sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Prensesimi_bekliyorum Krdlnyldzn7 biz eşimle çocuk yapmaya karar verdik ve şükür rabbim arattirmadi hemen oldu. Geçen gün eşime dedim ki planlanandan yaptık çocuk akrep oldu ikincisini kesin planlayıp yapmamız lazım akrep olmasın 🤣 çok güldü
Krdlnyldzn7 Prensesimi_bekliyorum aynen ikincisini düşünürsem bu sefer bende hesap yapıp planlayacağım 😂 Madem öyle o da koç olsun ( ben koç burcuyum)😂🙈🙈