Glfrt Tek yumurta ikizlerime hamileyim 16+5deyiz. Birde 3 yaşında kızım var. Var mı benim gibi olan ☺️
Sedaosma Glfrt Birşey sorucam acaba ikinci kese kaçıncı haftada belli oldu ve içindeki bebek anlaşıldı☺️
Mislimelek Glfrt benimde çift yumurta ikiz oğullarım olacak inşallah 23+5 iz birde 9 yaşında bir oğlum daha var evde 4 erkekle ne yapacağım bakalım 🤗
Sedaosma Bsra_28 Birşey sorucam acaba ikinci kese kaçıncı haftada belli oldu ve içindeki bebek anlaşıldı☺️
Glfrt Mislimelek Allah yardımcınız olsun valla zor. Benim kızım var ikizlerde kız babamız napıcak 4 kadınla 😂😂
Sedaosma Bsra_28 ya benimde 7. Haftada ikinci kese gözüktü ama içi boştu onun için merak ettim içinde gözükmesi kaçıncı haftada oluyor diye☺️
Bsra_28 Sedaosma valla onu tam hatırlamıyorum desem ben gittiğimde bebekler oluşmuş dedi kalp atışı falan vardı:))
Bnr Glfrt benim geçti sabahları oluyordu sadece o da ilk açlık etkisi sanırım onun dışında olmuyordu şükür 3. Aydan sonda geçti şimdi hamileliğin balayı dönemi dedikleri dönemdeyiz. :) bi 3 ay da böyle gidiyormuş
Sinem0070 Bende 25 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim bir kiz bir oğlusum olacak Allah’ın izniyle