Vaveyla Kızlar merhaba bu gece 38 bitiyor 39 a giriyoruz ama nst de en ufak sancı yok açılma da olmamıştır büyük ihtimal şiş ayaklar bacaklar var başka da bişey yok 30. Haftada gelmek isteyen kızım şuan da da gelmiyor sizde durumlar nasıl? 😂
Ecmelinannesi Vaveyla çarşamba günü bende doktora gittim nst de sancım çıktı heran doğum yapabilirsin dedi 37 haftadayim :)
Mlssa Vaveyla Ben de 38oluyorum bu gece.Nst de sancı vs yok,bebeğimin suyu baya azalmış pazartesi randevumdan sonra sezaryen olabilirim.Bugün de nişanım geldi hafif😊 ama hala ağrı sancı yok😃 pazartesi ne olacak bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm kızımı😍
Birgaripgebe Vaveyla 39+2 yim gecen hafta gelecek diye heveslendiren oğlum sakin sakin duruyo içerde hep orada kalamazsın dıye konuşuyorum ama bakalım
Busrakivanc Vaveyla 38/1 Pazartesi günüden hafif sancı cektim alttan muayene oldum 2 cm açıklığım vardı dün gece aşırı derecede sancı cektim ama nst de sıfır sancıııı 😩🤷♀️ Açılmam hala 2 cm ve sancılarım var dktor beklicez diyor hiç bisey anlamadım bu istennnn
AYsegulusal Vaveyla Ben de bu gece 38 oluyorum 39 + 3’te sezeryan günüm var inşallah daha önce gelmez hayırlısı yani ne kadar kalırsa orada kardır gelişimi açısından doktor öyle söyledi Ama bugünlerde farklı bir bel ağrısı başladı Oturup kalkarken üzellikle afedersiniz ishal var bunlar sizce doğum belirtisi mi
Asliemirpeker 38+6 yız... yarın catı muayenem var. Arada bi adet sancısı gibi karnım agrıyor.. ama hemoroid başlangıcı yaşıuorum sizlerdw oldumu
prensesgeliyooo 38+4 olduk bizde nst de sancim çıkmadı agrım da yok doktorum bi hafta izinli umarım böyle devam eder 🙏😀
Asliemirpeker Vaveyla canım kabızlık yok. Strsten olmuş ve bagırsaklar sıkısyor kaslar gevsiyor onla alakalı... bugun catı oldum sezeryan olacagımı öğrendim 2 kat stresim simdi...
Cansudemirel Vaveyla 38+3 ne gelen vaar ne giden sancı yok nst temiz ama ben bi an önce doğurmak istiyorum 😂
Cansudemirel Tugba2034 nişan kanlı ya da kansız gelebilir. Kanlı olduğu durumlarda gitmek gerekiyo diye biliyorum doktorum öyle demişti ama kanlı da olsa kansız da olsa doktora haber verilmeli
Mlssa Tugba2034 Doktorumla konustum pazartesiye kadar sancım suyum gelmezse beklicez zaten çok yoğunda gelmedi damla damla geliyor😊 tabi öyle bir durumda doktorunuza mutlaka danışın bazen doğum hemen de başlayabiliyormuş
Btl41 Vaveyla tadını çıkar hamileliğin çok özledim o günleri bol bol uyu 19 günlük bebeğim var ben de doymuyor diyordum 40. Haftada geldi şükür ama gebeliği mi özledim 🤗💕
Vaveyla Btl41 ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün ama uyku uyuyamıyorum şimdi de bel ağrısı sırt ağrısı üstelik idrarda protein çıktı Bi doktor zehirlenme dedi diğeri az çıkmış bir şey olmaz dedi ve bacaklarım felaket şişti korkuyorum son dakika terslik olucak diye
Cansudemirel Tugba2034 sarımsı sümüksü yapış yapış bişeymiş ben de hep kanlı biliyodum ama sarımsı da olabiliyomuş