papatyaaaaa 2354 ben aldım elle yapılan pompalı hiç işe yaramadı bu sefer ağızla çekilenden aldım çok iyi hepsini çekti bence gerekli
AyselNhtGoksu 2354 Baby-Vac burun aspiratörü. Araştırmanızı öneririm. İlk başlar çok korkunç gelmişti ama nezle dönemleri çok işe yarıyormuş ve bir tane olumsuz yorum görmedim. Elektrik süpürgesi ile kullanılıyor, sakın korkmayın 😊 Ben henüz kullanmadım.
Mutire 2354 bebedorun kini aldım kablolu bişi 🙄 tek içine çekmeli silikonlular pek işe yaramiyormus. Dogumum kışın bide lohusa halimle eksikle uğraşmak istemediğim için aldım ben canım dursun kenarda
Aleyyynavefa Yegenim icin kullaniyordu ablam cocuk doktoru kızdı devamli aspirtor kullanmak tehlikeli dedi . Burun cok tikandiginda nadiren kullanilmasi gerekiyormus
Aleyyynavefa 2354 kucuk catal ignenin kıç kısmına ıslak mendili dolayip onunla aliyor ablam hem kolay oluyor 😌
2354 papatyaaaaa o nasıl hiç bilmiyorum aslında diğerleri nasıl kullanılıyor onuda bilmiyorum ihtiyaç listelerine baktım orada yazıyorduda o yüzden burada danışmak istedim 😊
GknL Bende alıp almamakta kararsızım da o ağızla çekileni duyunca midem bulanıyor ya yapamam sanırım😬
2354 GknL galiba bende yapamam ya hiç fiyat araştırmasıda yapmadım aşağı yukarı siz biliyormusunuz fiyatları 😊
Kubra6095 2354 35 liraya aldım ağızla çekileni filtreli zaten sen sadece ağsınla içine çekiyosun kendi uçları var tek kullanımlık gelen orda kalıyo mide bulandırıcı olmuyo sadece düşününce mide bulandırıcı oluyo 😂
GknL 2354 bende hiç araştırmadım da kimisi fizyolojik serumu enjektöre alıp burnuna sıkıyor sanırım bebeğin yanılmıyorsam öyle bişeyde vardı😀
Kubra6095 25 günlük bebeğim var burnunu başka türlü temizleyemiyoruz otribebenin aspiratör ünü aldım kullanıyorum bencede gerekli eninde sonunda ihtiyaç duyup alıyosun zaten
2354 Kubra6095 hee öyle mii inanki hiç bilmiyordum sağol öyleyse yapabilirim diye düşünüyorum 😂 zaten eşim arada sen çocuğumun bokunu ye sümüğü ye diyor töbe la havle 😂
2354 AyselNhtGoksu elektrik süpürgesimi 😬 daha neler öğreneceğim hiç bilmiyorum bunların nasıl olduklarını teşekkür ederim 🌸
Mervednr 2354 bende nose frida marka aldım. Evde dursun kullanırım ya da kullanmam ama lazım olunca elimin altında olsun dedim canım