MMinee Merhaba hanımlar. Bilen bilir çok zorlu bir hamilelik geçiriyorum. Şükür ki 32. Haftalara geldim haliyle alışveriş heyecanı bastı. Normal şartlarda fotoğraf çekimi vs. Gibi şeyler istiyordum ama artık bu konuları tamamen geçtim. Çünkü beni tek mutlu edecek şey oğlumu kucağıma sağlıkla almak. İki tane alt üst pijama aldım. geceliklere bakıyorum. Hepsi mi iç gösterir arkadaş. Hani sabahlık falanda fayda etmeyenler var birde dantel falan beni sıkıntıya sokuyor sanki hiç bir zaman hanım hanımcık olmadım ki😅 Neyse Çok uzattım🙈 sizler hangi rengi seçeceksiniz lohusa gecelik yada pijamada☺️
Aysedgrlikrkmz MMinee hepimiz sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah 🙏🏼 Benimde oğlum olacak nasipse iki haftamız kaldı 🥰. Ben bi tane krem renkli altı üstlü aldım bi tane de mavi uzun gecelik aldım 🥰
Toprak34 MMinee mavi ve pembe disinda her renge acigim aklimda daha cok yesil var mint falan ben son aya dogru alacagim ins. Simdi daha 26 haftadayiz 🌸
sevval55 MMinee beyaz tercih edicem canım iç pijamasını normal mağazadan alıcam lohusa pijaması diyince cok pahalı oluyo. Tek sabahlık yaptırıcam hatta begendiğim sabahlığıda atiyim https://i.hizliresim.com/7BBgqm.png
MMinee Arendeniz Benimde aldığım pijama takımları bir tanesi siyah pembe bir taneside mavi çizgili😍onlar çok içime sindi. Bir tanede hastane için olanı halledersek 😍😍😍
Arendeniz MMinee Benim de lacivert çizgili Victoria secret modeli 😅 Diğerini suwen de gördüm mavi çiçekli çok beğenerek aldım normalde illa mavi olsun istemem ama denk geldi 🤩
MMinee Byhnyvz evet mavi yada lacivert de seçeneklerim arasında ☺️Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin 🙏
Suna_Aysal MMinee güzel gayet rahat kumasi pamuk belli etmiyor ici . Instagramdan annebebekshop burdan siparis ettim
Mirayemir Bi tane morlu beyazli gecelik aldim bi tanede sabahlikli boydan beyaz gecelik almayi dusunuyorum dogum yontemi hangisi olursa olsun gecelik daha rahat olur diye dusunuyorum sahsen
MMinee Mirayemir Gecelik güzel oluyor 👍 özellikle ayağa kalkıp ilk yürüttüklerinde. Ama aklınızda olsun hastane için pijama takımına da bakın ameliyathaneden çıkar çıkmaz ilk odaya getirdiklerinde pijama üstü de çok rahat oluyor zaten altta kanama ve bol tentüryot olduğu için alt tarafa kıyafet falan değmiyor. lekelenme olasılığı da var. Gecelik karında birikip sizi zorlayabilir.
Arendeniz Toprak34 bordo da düşünebilirsiniz belki ☺️ Mintte çok güzel olur💫 ben de mintte aldım ama onu evde giyerim diye düşünüyorum 🤔