SeherMert Kızlar 12+1 günlük hamileyim. Doktorum bugün enfeksiyon nedeni ile mixovul ilacını yazdı. Vajına bölgesine fitil olarak kullanılan bir ilaç.. Acaba aranızda kullanan oldu mu? Hamileliğin ilk üç ayında kullanılmaz yazıyor
Fatmanzmgl SeherMert bnde de enfeksiyon var crp degrm yusk o nedenle Zimaks ve mixoul fitil kullniyorum oncedn kullnmstm gecmsti smdi yine tekrrladi malesef yine kullniyroum
logvin Kaşıntıdan rahatsızdım, doktorum Mixovul yazdı, kullandım, 7 vajinal fitil vardı, bende korktum bir zararı olacak diye, 2 gece kullandım, rahatsızlığım geçti, bir süre sonra yine kullanmak zorunda kaldım, birden 7 fitil değil, rahatsız olduğumda kullandım bir ya iki gün, bebeğe bir zarar olacak diye. 🤷🏻♀️ Şimdi 35 ve 1 günlük hamileyim hala şu kaşıntım geçip yine oluyor arada. 😕
SeherMert logvin Geçmiş olsun canım bende tereddüt içindeyim ama sağolun içimi rahatlattınız. Allahım hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏
SeherMert Fatmanzmgl Bende ilk defa başıma geldi ama haftamız 12+1 daha .. o yüzden tereddüt içindeydim. Sizce akıntım geçince fitili bırakmalımıyım yoksa 7 tane var içinde hepsi bitince mi bırakmalıyım
Fatmanzmgl SeherMert bnce bitirin bn 23hftadym zarari olsa doktr vermezdi eğer yarim bırakirsnz hastlk tam gecmz ve tekrrlr ki doktr söylerdi yarim bırakın diye