Ozgemlym Nur___ tazminat hakkın falan varmıydı canım en azından onlar için arabulucu ile bi görüşseydin keşke
Nur___ Ozgemlym herşeyi yaptım canım arabulucuya da gittim hatta bana vermediği fazla çalışma sürelerimi de söyledim ama sonuç çıkmadı, günde 10.5 saat çalışıyordum ayakta aktif, bi hafta 7.5 saat çalıştım ve kapı önü 🤦♀️🙆♀️
Seda95 Yazgii yani mantıklı aslında ya bir anda olursa ben hastanedeykrn kim yapacak edecek herşeyi hazır Dursun anneme sordum dün birşey olmaz yıka ütüle koy dedi
Yazgii Seda95 bnde 31 haftalğım şuan bnm tehlikem var eşyalarımı toplayım düzenleyim hemen yıkamya başlıcam
Dilek_mucizesi 28)+4 kızlar ben çok fazla eşya almadım ilk oglusumdan kalan var zaten bi hastane çıkışıdır emziktir biberondur bezdir onları alcam :) Çok bişeyde almayın bnce çoğunu giydiremiyorsunuz bide kış bebisleri olcaklar:)💕💕💕🙏
beyazguvercinim33 Seda95 1 ayı doldurmadı ise götürüp değişim yapıyorlar başka bir ihtiyacını alırsın bende beşiğim oğlumdan kalma o hiç yatmadı kızıma kullancam
ilkanneilkbebek Seda95 30 dan sonra hemen ağırlaşıyorsunuz ayakta uzun süre durmak kasık ağrısı yaşatıyor bence ne kadar erken o kadar iyi dolapta kirlenmez sonuçta yıkanan kıyafetler
Muhammednurihafsa ilkanneilkbebek katılıyorum sana cidden bu hafta 30 u doldurcsm inanılmaz ağırlaştıgımı hiisediyorum helekı yaz hamileliği daha çok mıyıştırıyor ben de herşeyını hazır ettım bı yıkanıp yerleşecek inşallah 🤲🏻
Seda95 ilkanneilkbebek atıcam şimdi makineye ya valla düşün düşün erken mi falan diye beynim agrıdı çıksın aradan ya
LeylaCan Seda95 ben de bekliyorum eylül başında gelecek ama cok bişey almadım daha listeniz var mı kızlar?
Aby34 Bizim de doğum tarihimiz 30 Ekim gösteriyor Kasımın başını bulacak gibi 30+3 olduk. Bebeğimizin her şeyi tamam sadece hala beşiğine karar verip dipariş veremedik yarın kıyafetlerini ve benim hastane takımlarımı yıkayıp ütüleyeceğim valizimizi hazırlayacağım 35. Haftada doğum iznine ayrılıp memlekete ailemn yanına 12 saat yolculuk yapıp doğuma gideceğim inşAllah uçakla da gidebilirim ama uçakta çok kasılıyorum havada en iyisi kendi arabamızla gtmek gibi dua edin bana :)Okullar açılmadan işler başlamadan bebeğin süslemelerini falan da yapacağım :)
sahanem Seda95 daha erkem diue dusunuyorum ben ekimde baslicam kiyafetlerino yikamaya utuleyip yerlestirmeye tam olarakta hazirlikta yapmadim acikcasi korkularim vardi ama sen nasil istiyorsan oylr yap hazirla birsey olmaz insan neler yapmak istiyor
Seda95 sahanem aynen dayanamadım attım makineye birde odası çok dağınık duruyordu artık düzene girsin istiyorum