Syrnkms Arkadaşlar sizde benim gibi aşırı sıcaklıyormusunuz özellikle ayaklarınız şeker testindede bi sorun çıkmadı merak ediyorum tek ben mi böyleyim 🙄
CanNurdan Syrnkms Enen kızlar Bolu’ya gelin düne kadar ceketle geziyorduk 🙈 şimdi bugün sıcakladı hava ama bunaltmıyor 🤭😊
Tugbanur Syrnkms ayy bu sıcaklar beni bitirdi hele de son ayıma denk gelmesi çok kötü oldu 38.haftamdayım çok bunaldim geceleri uyku yok gündüzleri çok sıcak bi iş yapsam bunalıyorum allah yardımcımız olsun
Slinn Syrnkms ayy bende öyleyim sanki ayaklarımın altında bana görünmeyen bi elektirkli soba var ısıtıp dueuyo🤦🏼♀️🙄😄
Enen Bende öyleyim özellikle iki gecedir ter döküyorum resmen havalar çok bunaltıcı😩 ayaklardan değil ama kopmle bunalıyorum sıcaktan şeker testinde bir sorun çıkmadı benimde
Syrnkms Su16 bilek ağrıların için magnezyum yada vıtamın ılacı verıyorlar öyle gecıyor benımde çok agrıyordu
Su16 İçiyorum canım vitamin ama hafifliyo tam geçmiyor bende belirti olarak başladı ara ara hep vuruyo ağrılar
CanNurdan Su16 ay bizim ev hele dışarısı sıcak olsa da evimiz sepserin doğal klimalı dışardan eve geliyoruz giyiniyoruz hırkaları 💃🏻🤣
Su16 Slinn ya kışın doğalgazdan yırtardımda martta doğcak nadipse nohusalıkta yancazmı acaba tek umudum😁
Slinn Su16 bilmiyorum ama lohusalıkta yansakta mecbur kalın giyinmek zorundayız üşütürsek gaz problemi olur malum 🤷🏼♀️😄kasımda benim doğumum üşümeyi özlüyoreee😄