susu8 Tombii transferden itibaren 2 günde 1 defa oksapar iğne (kan sulandırıcı) kullanıyorum. Progestan hapı fitil olarak sabah 2 akşam 2 alıyorum. Crinone vajinal jeli sabah akşam kullanıyorum. Hergün prolutex iğne göbekten vuruluyorum. Bu ilaçlar doğal yolla gebe kalmadığımız için vücuda progesteron hormonu verip rahimi kalınlaştırarak embriyoların rahime tutunmasını kolaylaştırıyor düşük tehlikesi olan kadınlarda kullanıyor genelde. Bunlar dışında hergün aspirin, folik asit, ve d vitamini kullanıyorum. Rabbim işini kolaylaştırsın tedaviye başlamanın mutluluğunu çok iyi bilirim inşallah birkaç hafta sonra pozitif sonucunu paylaşırsın mutluluğunu da beraber paylaşırız☺️
Tombii susu8 hemen hemen aynı iğneleri kullanıyoruz. Bende şimdi kan sulandırıcı iğnelere başladım günlük yapıyorum. 11 gün sonra inşallahh mutluluk haberini veririm. İnşallahhh sağlıkla sıhhatle hayırlı haberleri alırız Duanızı esirgemeyin nolur
siineem Tombii amiin inşallah Rabbim size de sıkıntısız bir süreç nasip etsin.🙏🏻 Bizim doktorumuzun yönlendirmesiyle ve kendi isteğimizle tek embriyo transferi oldu. Allah’ıma şükürler olsun ikinci denemede tuttu. Darısı başınıza inşallah tek seferde kavuşursunuz mucizenize 🙏🏻😊
Gamzeliim38 Tombii amiin canım insAllah sanada nasip etsin Rabbim hemde ikiz 🙏 Orası daha sürpriz oldu bize tek embriyo transferiyle tek yumurta ikizleri canım 😍
Tombii Gamzeliim38 oooo maşallahh ne bğyğk mucize. Rabbim hayırlısı ile darısını bana nasip etsin inşallahhhhh🤲🏻🥰
SecilM Tombii raporlu muydu sizin ilaçlar? Eğer öyleyse raporu tedaviye başlamadan ne kadar sğre önce çıkarttırdınız