Gelmsim Kızlar doktor kontrolünden geldim doktor bacak boyu kısa dedi böyle bir durum yaşayan var mı ne demek oluyor.
Aydaa Gelmsim benim kuzenime de aynı şeyi söylemişlerdi bir sorun olmamıştı gayet sağlıklı doğdu kızı
CemrePektas Eğer bir bacak bir bacaktan kısa değilse, sizin ya da eşinizin bacak boyu koşa olduğundan ötürü öyledir. Yeğenim için de aynısını dediler ve evet babasının bacakları gövdesine oranla kısa. Umarım kötü bir şey yoktur Gelmsim
Gelmsim Kuzeyezel peki ne yapmak gerekiyor söyledi mi. Önce engel gibi konuştu sonra da herhalde minyon olacak dedi🤷🏻♀️ Kafam çok karıştı
Aydaa Gelmsim hayır olmadı şuan 4 yaşında her şeyi normal kafanıza çokta takmayın bence sağlıkla doğsun inşallah
Gelmsim CemrePektas yok cnaım farklı değil bacaklar ama bizim ikimizin de öyle değil bacakları kime çekti ise
Neslihant Gelmsim bana da 2 hafta geride dedi ama bnmde esiminde cok uzun bi boyu yok zten genetik biraz. Cok kafana takma cnm 😊
Berdogan Bizim ki de bacak boyu uzun bi sıkıntı değil uzun boylu olacak dedi. 27 haftalığız 29 haftalik kadar ölçtü dr
Gelmsim Berdogan keşke benim kızım da uzun olsaydı kısa olacak anası gibi ama vücut şekli haladan geldi🤭
CemrePektas Evet ben daha 16. Haftadayım ama doktor bana da uzun olcak gibi dedi. Eşim 190 ben de 175, izini ince bir erkek olur diyorlar
ZehraAlbayrak Ruslara gorede bizim bacak boyumuz kisa yani neye gore kime gore😀 ciddi bisiy olsa hemen felaket senaryolari yazardi zaten doktorunuz