Esila4549 Kocam kaynanam gorumcem yazsam hepnz cevap vereceksnz ben Allah rızası için br soru sordum tek cevap yok halbuku ben herkese yardmcu olmaya calsyorum Gerçekten çok yazik öyle bir devre gelmsz ki adres sorsan cevap vermycek insanlar var çok yazik
Medine_1992 Esila4549 canım ben her bilgim olan seye yazıyorum bazen altlarda kalıyor burası anne bebek forumu ya niye kaynana bilmem ne konuşuyorlar anlamıyorum boşuna dedikodu haram işte yardımcı olabilirsem cevaplayayım 😪
HvvGlKrdl Esila4549 kesinlikle haklisin benim de ayni sekilde oluyor.. Dedigin gibi o sekilde baslik acildiginda daha cok dikkate aliyorlar ve cevap yaziyolar ve fazla yorum oldugu icin onlara bizimkiler kayboluyor 🙄
AlperNural Evet yaaaa bende herkese yazarim ama brn bir wey sordugumda kimse cevaplamaz..O yuzden yazib sormak dahi istemiyorum
Esila4549 AlperNural ben yeni katildim ve ilk hamileligm korkuyorum daha önce bilgisi olanlara soruyorum ama cevap yok
Esila4549 yorumcuanneniz benden sumuksu bir akıntı geldi korkuyorum 9 haftalgm sümük rengi kıvamı aynı
Medine_1992 Esila4549 bu olabilen birsey canım bendede oldu ve hala oluyor kokulu ve rengi çok sarı değilse hormonlar dan kaynaklı yapışkan akıntı
Msl Esila4549 bendede olmuştu hatta arada yine oluyor 17 haftadayim. Doktor sorun yok dedi. Iltihap enfeksiyon diye düşünmüştüm ama tahliller temiz çıktı benim. Bazende rahim ağzı kendini temizlermiş ama bence doktorunuza danışın bi muayene olun.
yorumcuanneniz Esila4549 kokussuz ya sıkıntı yok ama kokusu varsa ve sizinde yanma veya kaşıntı gibi şikayetleriniz varsa doktora gidin 😊
Suna_Aysal Bu sorunuza zaten cevap almissiniz , burda herkes bildigi kadar cevaplayabilir doktor degiliz
360604 Esila4549 aynen valla canım bende kaç kez post açıp soru sordum üstelik gebelikle ilgili öyle kaynana görümcelik değil doğru düzgün yazan olmadı
Medine_1992 Esila4549 canım neden hep kötü düşünüyorsun kendini çok yıpratırsın ben iki üç gündür öyle agrı hissediyorum ki ama dayandım bugün gittim hersey yolunda o agrular illa hamilelikten olmaz dedi biz kaygılı oldugumız için korkuyoruz 🙄
Ezgikra Esila4549 islerine gelmiyo konusulcak bsy olmuyoya kaynana koca elti gorumce postu.kadar ondan islerine gelmiyo bnde cokk postlar actim ama malesff