Nur___ Momyorgun direkt hukuki haklarını kullan madem memursun daha kolay, kıdemin yetiyorsa ezdirme kendini psikolojik şiddete maruz kalma, 170 i arayarak sor herşeyi 🌼en detaylı onlar söylüyor
Bertevc Momyorgun rapor al gitme işe, ben öyle yaptım kurtuldum o stresten gebe halinde yazık günah Allah korusun, işyerinde yaşadığım stresten dolayı lekelenmem oldu bebeğime birşey olsaydı geri dönüşü yoktu
HandeYavuz Momyorgun hiç stres yapma canım bebeğini düşün başka bir postta bugün yine yazmıştım. Sınıf öğretmeniyim riskli gebeyim bunu müdürüme söyleyip nöbet tutmamak için doktordan yazı götürdüm asla kabul etmedi ve bunu yapan da kadın bir müdür. İnsanlığımızı ne ara bu kadar kaybettik ben anlayamadım. Şu an serklajlıyım sürekli yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum yeni döneme başlamayacağım şimdiden bu bile olay oldu yani
Deda HandeYavuz Toplu taşımada bile kadınlar hamilelere yer vermiyo. Erkekler kalkıyoda yer veriyo. Bu alemde kadının düşmanı kadın işte 🤭 Halbuki kadınları kadınların anlaması lazım
SusamNur Niye bu kadar takiyorsunuz anlamıyorum bende devletteyim her şey yönetmelikte yazıyor tüm haklarınızı bilin. İnsanlara da ağzının payini verin baktınız dayanamiyorsunuz hukuki yollara basvurun. Bebeginizden kıymetli mi onlarin söyledikleri bana kimse tek laf edemedi müdür yardımcısı da sozlesmelisin ücretsiz izin hakkın yok dedi yönetmelikte var 1 yıl alabilirim deyince sustu.
HandeYavuz Deda ahhh nerede o günler gerçekten kadın kadının düşmanı bi kez daha anladım ben de 😌 yok canım inan bazı konularda erkekler daha anlayışlı yani artık bunu düşünüyorum ben de
Bertevc Momyorgun heyet değil de her yol 40 gün normal rapor alma hakkımız var 5 gün 5 gün alabilirsiniz zaten Ocak’ta yeniden bi 40 gün daha hakkınız olacak yani bu yıl Aralık bitene kadar Doğum doktorunuzdan alabilirsiniz tabi bu 32. Haftaya kadar mümkün