Kelebegimmm Merhaba.bazılarınız biliyordur azerbaycanlıyım.bir arkadaşım evlendi 2 aydır türkiyede yaşıyor.yeni hamile eşide azerbaycanlı ama o orada uzun süredir çalışıyor. ne ultrason ne doktor hiçbirşeyi yapamıyor.göçmen polikiliniğine gitmiş orda da ultrason cihazımız yok sadece kalp atışını dinleye biliriz demişler,4-5 aylığında tetanoz aşısı için gelmeniz gerek ve daha 1 aylık neden geldiniz çok erken falan demişler.özele gitmek istese 900-1000 tl civarı bişey demişler.varmı başka bir yolu?sancaktepede oturuyorlar.uygun fiyata bildiğiniz özel hastane varmı?malum onların dediği kadar beklenmez o zamana kadar alması gereken ilaçlar vitaminler vardır.
SemaAsya Kelebegimmm Devlet Suriyelileri başının üzerinde gezdiriyor. Bütün devlet hastanelerindeki doktorlar onları doğurtuyor habire! Azerbaycan Türklerine gelince ultrasonları mı yokmuş??? Söylenecek çok şey var da diyemiyor insan...
aslimutlu1 Kelebegimmm Azerbaycan da , hangi milletten olursan ol , muayene ücreti hep aynı . Türkiye sadece yabancıları degil bizede aynı . Bir poliklinige gitsin en temizi .
A_S_K Kelebegimmm sgk çağrı hattını arayıp bir bilgi alsınlar. Nerede muayene olabilir ne kadar ücret çıkarırlar, analık sigortasından faydalanabilirmi? En temizi böyle.
Kelebegimmm eslemimm58 fiyatlar nasıl bilginiz varmı?çok yüksek fiyatlar ödeyecek imkanları yok daha yeni yerleşiyorlar malum😐
eslemimm58 Kelebegimmm fiyat olarak tam bilmiyorum ama Suriyeliler bile gidiyor siz düşünün ben muayene için birkaç kere gitmiştim kadın doğuma bi arayıp bilgi alırsa söylerler doğum fiyatlarını
ozlembsra_ Devlet hastanesine gitmeyi denemiş mi devlette farklı milletlerden görüyorum muayene oluyorlardı 🤔
Kelebegimmm ozlembsra_ evet gitmişler orda da yüksek fiyat söylemişler türkiye vatandaşı olmadıkları için
Kelebegimmm aslimutlu1 aynen öyle(bizde fiyatlar bu kadar fazlada değil.aylık gelirleri zaten 1600. Hastaneye 1000 tl verse 600de kirası 🤷🏻♀️