Htce Önumuzde ki salı günü son gün kızlar doktor salı gününe kadar sancın gelmezse suni sancı vercez dedi ama bi sıkıntı var bebek şuan 3900 dedi eger salıya kadar 100 gr dan fazla alırsa sezaryen olcaksın dedi. Nasıl yapcam ben nasıl kilo almamalıyım bebeğim kilo alırsa sezaryene maeuz kalıcam 🙀
Elaela Htce benim de bebeğim iri bir bebekmiş yarın 39 oluyorum normal Doğum da yapmak istiyorum İnşAllah daha fazla kilo almaz çatına baktı mı canım dar mı nasılmış çünkü dört ve üstü doğuran insanlar var
Oglusannesii Htce aynı günü söylemiş doktorumuz bizim kilo sorunumuz yok aöa doktorum bizzat kendi dedi ultrason artık doğru ölçmez diye çokta güvenmeyin siz istedikten sonra doktor doğurtturue bence kendinize güvenin 🤲🏻
Kanayran Htce Hiç sıkma canını ben doğurdum bugün 4 kilo bebek oda biraz doktorla alakalı bi durum bence doktorlar hemen pes ediyor doğmaz diyip sezeryanı tercih ediyorlar
Cookie_the_pomy Htce +-500gr sapabilir ultrason ölçümleri. Kapa çapı uygunsa Doğum Normal başlasın çıkmazsa Sezeryan dönersiniz. Neden bu dr lar meraklı seZeryana çümkü tatil bölünsün gece uykudan kalksın istemiyorlar ✌🏻
Htce elveda_yerlihan bende anlamadım ya 4ü geçerse sezaryensin dedi çatı muaynesi falanda hiç olmadım yani darmı ki sezaryen diycem ama onada bakmamıştı bende normal dogum istiyorum ama korkuyorum
Htce Elaela çatıma bakmadılar bende şaşırdım bakmadıgı halde böyle dedigne ilk dogumum diye demiş olabilirmi
Elaela Htce bana. BAktı benim de ilk Doğum sınır da dedi çatın pek birşey anlamadım yarın tekrar bakacak bakalım ama seninkine bakmış olması gerekti
Htce Oglusannesii şimdi ben herseye ragmen normal dogum istiyorum desem normal için hazırlar beni ama ya doguramazsam bebegin kilosundan dolayı diye endişedeyim açıkcası 😏
Htce Kanayran ama benim doktorum gerçekten normal dogum taraftarı normal dogurmamı istiyor da 4ü geçmesi sıkıntı demişti
Htce Elaela evet bana hiç bakmadılar açılmam varmı yokmu diye kontrol edilmedim hiç. Nst de sancım cıkmıyordu o yüzden bakmadılar sanırım
Oglusannesii Htce ben öyle şeylere inanmıyorum açıkçası sen doğurabilecek yapıdasın ki o bebek o kadar kilo aldı tamamen buna inanıyorum
Htce Cookie_the_pomy evet araştıemalarıma göre 500 gr eksik ya da artı olabilirmiş ama salıya kadar durum neyi gösterir bilmiyorum