Kadriye4567 Mervenurysr 36 haftalığım ilk çoçuğumda orda doğurdum Tülay hanımda gayetde memnun kaldım şimdi ise Ayşegül hanıma gidiyorum ondan da memnunum
ZeynepCan 9 yıl önce oğlum orda doğdu.doktorum Ayşegül hanımdı.Dr olarak tavsiye edebilirim ama hastaneden memnun kalmamıştım ne ilgi alaka ne hijyen açısından o yüzden 2.de başka hastaneye gidiyorum
Mervenurysr ZeynepCan evet dr hanımda iyi işgili ama hastane düşündürüyor şimdi hangi hastaneye gidiyorsun canım
ZeynepCan Mervenurysr türkiye hastanesine gidiyorum cnm.oğlum da ben de geçen sene orda operasyon geçirdik.ortam çok huzurlu hiç hastane gibi değil😌
Tgckync ZeynepCan ya super cunku sizden once 2 kisi daha onerdi meryem hanimi kesinlikle bnde ona basliyacagim cok sevindim hakkinda iyi yorum duyduguma 🤗
ZeynepCan Tgckync onda normal doğum yapan bir çok arkadaşım var hepsi son derece memnun,epizyotomi bile uygulamamış.benim de geçen sene bi ameliyatımı yaptı.gerek ilgi,alakası gerek ameliyat sonrası takibi çok iyiydi o yüzden hiç başka dr arayışına girmedim☺️