Gurbettebianne Sebla55 ya canım yoktur ama ben ona göre gittim doktora 😀 kalp atışına kendi kendime ona ayarladım da gittim 😀 140 altı erkek yazıyordu hep okuduğum yerde . Bebeğim 139 dı kalp atışı 💓 yani tutmuş oldu 🤣 ama doktora dedim güldü 😂😂
Meltem Sebla55 Benim kalp atışım 180-200 e kadr cıktı bende doktoruma o zaman kız demiştim doktor güldü tabi🤗 20 haftalığız ve kızım olcak İnşAllah bende tuttu yani😂🤰🏻
Gurbettebianne Sebla55 ben cinsiyet öğrenmeye gittiğim zaman hareketlerni hissetmiyordum canım bebeğimin ozaman 13 haftalıktı . Ama 8 9 haftalıkken ultrasonda eli ayağı durmuyordu sürekli hareket halindeydi 😊 erken hareketlenen bebek erkektir dediler bana da ozaman 😂
Busraaras Sebla55 henüz bilmiyorum 12 haftalıkken gittim erkeğe benziyor dedi geçen hafta gittim bu seferde kıza benziyor dedi muhtemelen bilerek böyle birşey yapıyor doktorum her seferinde gülüyor söylerken bu gün 14 haftalık oldum gelecek hafta içi inşallah öğreneceğim 🙈
Selinsevener Bende duydum kalp atış hızına göre cinsiyet olayını 140üstü kız 140 altı erkek benimde 142 cıkmıştı ama henüz cinsiyet öğrenmedik bakalım tutacak mı 😂
Bilgeninannesi Genelde doğru çıkıyormuş ama dokrorlara sordum tabi ki böyle bir şey yok dediler 😄 bakalım bizimki kalp atışına göre 158 ve kız ama 30 haftalığım 3 doktor erkek 5 doktor kız dedi ne çıkarsa bahtımıza 😄