Sumeyye_g Şimdi aynı haftalarda olan kişilerin ultrasonlarına 8 haftalık baktığımda Bebek ölçümü kiminde 1.65 cm 1.80 cm yada 2.56 cm 8 cm 12.65 cm falan çıkanlar oluyor bu neye göre gelişimine göremi bi sorun varmıdır sizlerin nasıldı
Merakliana Sumeyye_g bnmde 8 haftalıkkrn 2 cm e yakındı 1,80 gibi bişeydi. Ortalama o civar oluyor ztn.
Ananasgibiana Sumeyye_g aslnda olculere takilmak cok gereksiz doktorunuz size hersey gayet normal gelisimi guzel dedikten sonra kendinizi bu tarz seylerle huzursuz etmeyin derim ben :)
pkos_dunyam Bende merak edip şimdi kendikime baktım 8+2 de 1.84 cm diyor aynı aynı gün başka doktora gitmiştim onunkinde de 1.36 yazıyor bu tamamen doktorun ultrason aletiyle ölçümleri arasındaki fark bence cok önemli değildir ilk haftalarda zaten ortalama ölçüyorlar ilerde insallah renkli ultrasonlara girdiğimizde netlik kazanır gelişimiyle ilgili diye düşünüyorum ❤️
Sumeyye_g pkos_dunyam bencede demekki cihazla alakalı bir durum da olabilir zamanla daha da netleşir teşekkür ederim
Sumeyye_g Ananasgibiana aynen YÖK doktor şükür bi sıktı YÖK sesi zaten bende öyle arkadaşımınkinde internette bi kaç kişide görünce meraklandım ondan sordum ☺️
Ananasgibiana Sumeyye_g ben sadece bu haftayi hatrliyorim 13. Haftadayz bzde 6 gr dedi ama bn idealini blmedigimden doktor cok guzel hersey dedigi icin rahatim cok sukur :) rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin
Cansubasak Milimlik ölçümler bunlar doktor elini titretse farklı sonuç çıkar normal yani ultrason aletinin hassasiyetine de bağlı takmauın hiç