Aysenuro6 Detaylı ultrason için fiyatı uygun olan bildiğiniz bi yer var mı ? Yada devletten randevu nasıl alıyoruz ?
Zuzu41 Aysenuro6 merhaba ben daha bi kaç gün önce aldım devletten herkes zor dedi hep dolu dedi ama zor olmadı sadece telefonda biraz sıra bekledim isterseniz önce bi devleti deneyin ama soruyolar takibinz devlette mi özelde mi diye
Sweetblonde88 Aysenuro6 ben tıp fakültesine gittim 3 4 ay sonrasına gün veriyorlar 😂 Hasan Urcu var onu sorabilirsin. Perinatoloji istersen Prof Dr Mehmet Şimşek var haftaya gidicem ben 400 TL.
Gokmeninannesi Özel afiyet hastanesi ümraniye santralde çok iyi bi hastane çok memnun kaldım 315 tl. Devletten randevu almaya kalkarsan geç kalırsın 5 saniye de randevular doluyor.
MuM Aysenuro6 merhabalar ben antalya memorıal hastanesıne gıdıyorum ve oranın detaylı ultrasonunu kesınlıkle önerırım eftal bey bu konuda harika Kendı hastaları 475₺, dısarıdan gelen hastaya 675 dıye bılıyorum ama arayıp öğrenebılırsınız
Zuzu41 Aysenuro6 evet randevu vermiyorlar o zaman ben allahtan en en son gittim tahlillerimi yaptırdım gözükmüş olcak ki sistemden tc ile baktılar sanırım ben şu an 15 haftalığm önümzdeki aç için verdiler sizde biniki kere gidin hemen randevu alın aslında telden değil hastanden alınıyor ama doktor izinde diye telden aldım