0623-okay Merhaba kızlar araniza yeni katıldım regl görmedim doktora gittik 2 haftalık dedi kasıklarımda aşırı ağrı oluyordu özele gittim kese bile göremedi ama yeniden devlete gittiğimde hamilelik değerleri 336 dan 1336 ya çıktığı söylendi biraz olsun rahatladım perşembe günü doktora gidicez ultrasonda görebilirmiyiz sizce çok görmek istiyorum yavrumu 😕😶😶
Sumeyye_g 0623-okay daha çok yenisiniz görünmeyebilir kan değeriniz güzel ama bence iki hafta bekleyin ozaman çok iyi görürsünüz kendini yormama ya çalışın
Snglmhmt Daha çoook yeni görmeniz o yüzden zor 6. Haftafa anca görürsünüz benim değerim 15 bindi 6. Haftamda öğrendim o zman bile zor görünmüştü
gezentianne Snglmhmt 15 binde nasıl zor gördünüz benm 2 binde cok rahat görüldü sanırım cihazla ilgili
Msl 0623-okay kullandıkları makinenin kalitesiyle alakalı o bence canım. Evet iyi değilse net göstermiyor ondan görememiştir belki
Kubra9595 0623-okay bende erken ögrenmistim agdet döngüm 21 gün oldu icin 3 haftalik falandi zaten ultrasyonda bakmadi kücük oldu icin 4+5 de kese vardi 5 haftalikkende alttan ultrasyonla nokta kadar bebegimi görmüstüm ins sende görürsün degerin yüksek cnm 🤗
0623-okay Ayyy insallah güzel anneler çok görmek istiyorum insallah rabbimden tek isteğim umutlarımızı boşa çıkarmaz 🤲🏼🤲🏼 ve bir sorunum daha var sigara 😞😞 bırakamıyorum bi gün az iciyosam bi gün yine fazla içiyorum dua edin bırakmam için. Tanıştığıma vok memnun oldum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ilk hamilelik olunca insan bildiklerini bile unutuyor 😑😋😍