Deletedmom3 sedu bende hic bi zaman anlayamadim 😅 ovulasyon testi aldim yumurtlamayi gorunce o zaman anladım vucudumdaki degisiklikleri bi daha bebek dusunursem kendi belirtilerimden anlarım artik. Size de tavsiye ederim ovulasyon testi buyuk rahatlik
Hamd_olsun sedu ben ovülasyon testi kullanıyordum yatılı misafirim vardı o ay sadece yumurtlama günü ve 2 gün sonrasını tek değerlendirebildim başkada olmadı ve çok şükür o ay gebe kaldım
Hamzaeymen_donmez sedu yumurtlama gününü iyi takip ediyomusun ben yumurtlama günümün hem ilk hemde ikinci gününde ilişkiye girdim oldu yani
Cicekkiz sedu 2 aylık evliydim şükür bir sorunumuz yoktu ama ben ovulasyon testi ile Allahin izniyle garantiye alıp denemek istedim kesin sonuç oluyor ovulasyon testi gösteriyor yumurtlama zamanını
Deletedmom3 sedu ben denedim onu yani bile isteye degil bayrama denk geldi ve tatile gitmemize 1 gun vardi bayramda degerlendiremedim ama yumurtlamanin son gunu catlamaya yakin degerlendirdim kız oldu 😊
Hamd_olsun Deletedmom3 bayram öncesi yaptınız mı hani spermler içerde 3-4 güne kadar yaşarlar ya ondan
Deletedmom3 Hamd_olsun hayir 1 hafta hic yapmadık ondan önce de adettim yani 2 haftadir olmamisti ilk defa yumurtlamanin son aninda oldu sonra da zaten catlama gördüm
Hamd_olsun Deletedmom3 Demek ki yumurtlamanın cinsiyetle alakası yok Muş. Dilediğine dilediğini veren, Allah ne derse o olur. Şükür kızımda var oğlumda, biliyorum ki evladın hayırlısı sağlıklısı önemli. kız mış oğlan mış boş...
ZehraAlbayrak sedu adet bittikten 4 gun sonra gun asiri iliskiye girin 5 gun kalana kadar illaki denk geliyo
Deletedmom3 Hamd_olsun aynen öyle canım benim takip ettigim bi doktor ovulsyonla cinsiyet belirlemesi yapilabilir demisti yaziyi okuyunca biz direkt erkek dedik cunku erkek spermler daha hizliymis olusan yumurtaya kolay ulasiyomus falan demisti. Ama rabbim kız nasip etti başımızın üstünde yeri var sağlıklı olsun kız erkek mevzusunda degiliz çok şükür rabbim isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin
Dorukunannesi95 sedu akıntı ve ateş basması kuzum 2 belirtim olmustu benim. Yumurta akı gibi sünen bi akintim vardi. Atesim yuksekti biraz yanaklarim kirmiziydi. O gün ilk kez denedik ve cok şükür sonuc olumlu
Kumru_ sedu flo uygulamasını indir canım tahminlerı doktorla birebir aynıydı iki ayda tutmuştu benim ☺