Zzynpp Güzel anneler herkese merhaba 🌞 17. Haftamıza girdik 🤗 ama ondan önce zor bir süreç geçirmiştim ikili testim riskli çıkmıştı daha sonra perinatoloji doktora gitmiştim bir sıkıntı görmedi çok şükür daha sonra fetal DNA testi yaptırdık içimiz rahat etsin diye çok şükür oda temiz çıktı🙏🏼 Ama nedense hala ara ara kendime herşey yolunda mi şimdi bir sıkıntı yok dime diye soruyorum ve hatta bazen eşime de diyorum herşey iyi dimi diye böyle durumla karşılaşan var mi benim gibi 😔o korkuyu atamıyorum
Bsetncr2020 İçini ferah tut teyzemin çocuğu ikili testte down sendromlu çıktı sonra üçlü testte ve diğer kontrollerde bi sıkıntı olmadığı söylendi ikili testlerde olabiliyomuş böyle yanlışlıklar
Zzynpp Bsetncr2020 ikili teften sonra başka teste yapıldı normal çıktı sonuç ama yinede düşünüyorum herşey iyi mi sıkıntı Yok dime filan diye sorup duruyorum kendime
Zzynpp Bsetncr2020 evet elimden geldiği kadarıyla öyle yapmaya çalışıyorum ama işte o korkuyu atamadım içinden halam kendi kendime herşey iyi mi diyorum 😔