Mom_tobe Medine_1992 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi☺️ Ben de Mart annesi olacağım inşallah🙏🏻 Pazartesi günü ikili test için randevum var, ama bilmiyorum Kan vermek için aç olmak gerekiyor mu?
Medine_1992 Terspektif haha aynen canım ya maşallah yine 9 gün Önde gidiyormuş adet tarihimi öne aldı ense burun kemiği baktı sıkıntı yok dedi kan aldı iki paket çikolata yedim dönmedi ya😁😁😁😁
Beyzanurlina Medine_1992 yok ya cıkolatayla bi alakası yok bence döncegi varsa dönüyo oynuyo ben aç gittim yiyemedim o gun bısey annem cıkokata yede cocuk oynasın dedi yemedim kıpır kıpır ya yada bizimkini cıkolata desteklemiyo🤣🤣
Medine_1992 Terspektif canım görsen kolu bacağı oynuyor poposunu dönmedi 10 gün sonra kan çıkar o zaman bakarız dedi 😁😁😁
Terspektif Medine_1992 valla canım ben haftaya devletten randevu aldım ikili yaptırmak için ama burda yapıyorlar mı bilmiyorum eğer yapılırsa 13 ten sonra yapılmazsa haftaya kendi doktoruma giderim heralde
Medine_1992 Ozge2441 ben devlette yaptırdım canım 🙄ücretsiz zaten kolay bir işlem özelde ne kadar bilmiyorum 🙄
Terspektif Medine_1992 haftaya 12+3 olucaz devlete gittiğimde kendi doktoruma da normalde 13+1 den sonra gitmeyi düşünüyorum
Terspektif Medine_1992 bilmiyorum canım inşallah valla Silopi olunca kesin yaparlar mı devlette emin olamıyorum inşallah yaparlar
Medine_1992 Terspektif ay canım benim bugon bende gittiğimde şok oldum kocaman olmuş sende çok sevineceksin yaparlar inşallah canım zaten basit işlem 💕
Canoss Ben de yarın gidiyorum ikili test için çok heyecanlıyım bugün 12+1 ama ultrasonda kaç çıkar bilemiyorum ama sadece ölçüm yapıp kan mı alındı yaş bilgisi falan da gerekiyor sanırım
Medine_1992 Canoss canım yaş bilgisi zaten hastanede oluyor ilk gittiğin zaman kilo falan aynen ense kalınlığı burun kemiği baktı kan aldı iki dk da
Livamom Medine_1992 ben de bugün gittim.herşey yolunda gayet sağlıklı dedi doktorumuz.tahmini kız olabileceğini söyledi ama değişme ihrimali çok yükek henüz 11 haftalık dedi.bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz belkide bir prensesim daha olacak😇😇😇😇