1234seda Kızlar 7 haftalık hamileyim kasık ağrısı ve halsizlik ve bulantı dışında herhangi bir his yok sizce normal mi herhangi başka birşey hissetmemem
Gulgulcan 1234seda Bende gayet normal 5 aya kadar bile hamile gibi hissedemedim yani hareketlerini hissedene kadar tabi yorgunluk halsizlik oluyor ama hamileymiş gibi hissettirmiyor
Sumeyye_g 1234seda tabiki canım herkeste herşey olacak diye bi tanı yok yani hissettiklerim çok normal şeyler
Deletedmom293 1234seda Hayırlı olsun..🌺 🙏🏻 15. Haftaya kadar hep sorun sıkıntı maalesef halsizlik, bulantı, baş ağrısı yani benim öyleydi. Şuan 20. Haftadayım artık tekmeler başlayınca anladım hamile olduğumu:)
Gizemciim bende sadece ara sıra kasık ağrısı ve hafif halsizlik var bulantı vs hiç yok. normal tabii ki. kendinize dikkat edin 💕
Esarikay 1234seda canım herkeste aynı belirtiler aynı şekilde olmuyor. Bende 7. Haftada şişkinlik ve kabızlık vardı şuan 8+3 um nerdeyse hiç belirtim yok arasıra kasiklarim ağrıyor o da rahim büyüdüğü için dedi doktorum. Herhangi bir kanama veya ani kramplar olmadığı müddetçe herşey normalmis