Bidamla Merhaba bugun 30+4 olduk. Dr kontrolum vardi. Bu haftalarda bebisi 1600lerde bekleriz dedi benim 1500lerde. Boyuda 42cm dedi yanlis hatirlamiyorsam. Oda birazcik kisaymis. Minyon bi bebekmis. Yediklerimle mi alakali dedim hyr dedi sigara icenlerde dusuk olurmus genelde ki bende icmiyorum o zaman genetiktir dedi. Sizlerin 30. Haftada ne kadardi boy ve kilosu? Insan ister istemez bi uzuluyo 😔
Yazgii Bidamla bnve ona fazla takılma bende 30 + 3 lerde ölçüm yapıldığında 1500 gr demişti nasl iyimi dediğimde herşey mükemmel demişti
ZeynepCan Oğlum 40 haftasını doldurup doğdu,49 cmdi.şuan 9 yaşında ve 11 yaş boy ortalamasında.bu kadar takılmayın anne karnında 200-300 gr 2-3 santime.hele normal Doğum yapacaksanız 3500 olsa yeter bana kalırsa🤗
Suleymanovs Bidamla Uzulme canim yaaa.bende 29+2 de boy 35 kilosu 1.200.minik bebek dedi doktor.sikinti yok dedi.takilmaaa
Mskywalker Ya benim 31.haftada 1900 gr,44 cmdi. Fazla mı acaba ya doktor anne baba iri olduğu için biraz iri olabilir,şekerden etkilenmemiş 3-4gün önde gidiyor sadece sıkıntılı bir durum yok dedi.