ant2602 Cns_33 hayır düşük değil benim 29 la başladı 85-250 ve 915 olarak arttı ilki düşüktü kontrol amaçlı iki gün arayla 4 gün tahlil verdim içimin rahat etmesi için. Düşük diye düşünme geç yumurtlama ile alakalı olabilir. Tek sorun çok erken öğrendin keseyi bebeği görmeyi beklemek çok uzun olacak 😊sabırsızlanacaksın
Cns_33 ant2602 evet zaten yumurtlmaya göre 11. Gün ogrendm oda dediğin gibi geç döllenme dr olabilir canm sagolasin inşallah benmki de artar sağlıklı bi şekilde 🙏❤
ZAB Her sabah aç karna 1 bardak suya 1 yemek kaşığı kadar ev yapımı elma sirkesi koyup içiyorum çok şükür şuana kadar hiç enfeksiyon olmadım, herkese tavsiye ederim..
Loya06 ZAB bende limonlu su içiyorum hem bulantım hem engeksiyon için hemen atıyo 😊 bide şu bulantılarım geçse 17+4 oldum ama hala ilk günkü gibi kusuyorum 😢
Loya06 Zehra333 canım benimde vajinal kaşıntım vardı çok feci şekilde kendi doktorum erkek olduğu için ona gidemedim utancımdan başka bi özel doktora gittim baktı bende o zamanlar ilk 3 ayımdaydım her hangibir ilac veya krem vermedi bana daha yeni hamilesin 2 düşüğün olmuş diye sadece bi vajinal yıkama jeli verdi bide iç çamaşırlarını beyaz sabunla yıka kaynat dedi 😊
ZAB Loya06 bünyeden bünyeye değişiyormuş o 9 ay kusmuştum diyen de var :/ benim 3 ay bittiği gibi kusmalarım da bitmişti çok şükür.. İnşallah en kısa sürede geçer kusmaların :/
minik_bebik90 Gyno lomexin fitili gebeliğimin basından bu yana her akıntı ve koku sıkayetimde doktorumun reçete etmesiyle kullandım ovüllerin mantıgı vajinadaki zararlı mantarları yok etmek cenine ulaşması için fitili yemeniz gerekiyo :) ki kana karışıp plesanta yoluyla bebeğe ulasabılsin rahmin içindeki içi amniyotik suyla dolu olan keseye ulaşması ve bebegı etkilemesi imkansızmı derseniz orasını bende bilemem ama 6 yıl tıp okuyup 4senede uzmanlık alan bi doktor bile isteye gebe bir kadının bebegıne zarar verecek ilaç yazmaz
Loya06 ZAB benim bitecek gibi değil canım 😢 annem teyzem halamlar kaynanam hep doğurana kadar kusmuşlar galiba ırsi bizde 😢
espalp Zehra333 öncelikle geçmiş olsun 🙏🏻 Ben de ellerime bengay sürüyorum içinde hamilelikte kullanılmaz yazıyor ama doğum doktoru verdi diye kullanıyorum bi tek o iyi geliyor 🤦🏼♀️ Enfeksiyon da kötü bi şey bilemedim🤷♀️