Nursevda Kızlar 39.haftamdayım ilk gebeliğim hiç açılmam ve sancım yok kanala girmemiş.Sizce bu durumda normal Doğum olur mu yoksa boşuna mı bekliyoruz😔
Nnurmehmet Nursevda Canım kaynana postu vs değil ya kimse yazmaz 😑 Burası artık amacını aştı valla . . Bu arada daha 11.haftamdayım benim bir bilgim yok sordugun soruyla alakalı sağ salim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı ☺
ikicocuklubiranne Nursevda bebeğin duruşuna bağlı diyorlar canım eğer normal Doğum pozisyonu almışsa kanala inebilir belki ama tersse artık dönmez muhtemelen
Elaela Nursevda bende yarın 39 oluyorum canım başı aşağı da ama kanala girmemiş bende bekliyorum İnşAllah sağ Salim kucaklarımıza alırız minnoşlarımızı ❤️🙏🏻
Nursevda Nnurmehmet evet haklısın insanlar aldatılma kaynana postlarına daha ilgililer maalesef .Teşekkürler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
Nursevda ikicocuklubiranne Bebiş 1 aydır dönmüş Doğum pozisyonunda ama başka hiç bir şey yok maaşesef
Snglmhmt 39+5 te 1 cm açıklık var dedi 41. Haftaya girdim hala sancı falan yok bebeğin başı aşağıda ama kanala girmedi yani her an her şey olabilir canım bi anda açılman olur bi anda suyun gelir hiç belli olmaz bian önce doğuralım 😊
Meryemhuseyin Merhaba. Ben daha önce 2doğum yaptım daha önce sancın falan olmaz zaten doğum başlayacağında benim sancım başladı daha önce haber verme gibi bir durum yok bebek döndüyse doğum kanalına de girecektir.bence acele etmeyin
hunilimom Nursevda olur olur ben 41.haftada dogurudm kızım doğum anında girdi kanala pazartesi sabaha karşı 2 de suyum gelmiş anlamadım saat 4 buçukta doktora gittim öğlen 3 buçukta doğum yaptım bol bol yuru duanı et hayırlısı ise olur
Nursevda hunilimom Mesajınız moral oldu bana sağ olun 🙏😊 bol yürüyüş Squat biraz sabır artık gelir inşallah 🙏