Deletedmom0071 Rüya görmeden önce tek isim düşünüyorduk Canbolat. Rüya görünce Muhammed dendi yanına başka isim bulduk. Biz de Muhammed Aybars koyacağız inşallah ☺️ Aslında 2 isim hiç istemiyordum ama rüyamı uygulamak istiyorum o yüzden böyle oldu. Daha ilginç olanı cinsiyetini bilmiyorum haftaya inşallah öğreneceğim ama galiba erkek 😅
Kbradaghan01 Deletedmom0071 iki isim bende istemiyorum da eşimi de kırmak istemiyorum bakacaz artık 😊
Kbradaghan01 Hilalbaskann evet Kuran’da geçmiyor ben bulunduğum yerde ki camide hocaya sormuştum başına peygamber ismi veya Kuran’da geçen isimlerden koyup kulağına öyle okutabilirsin demişti kimliği de Dağhan yazdırırsın sıkıntı olmaz demişti ve öyle yapmayı düşünüyorum
Hilalbaskann Kbradaghan01 Doğru o şekil olabilir yapabilirsin kulağa güzel gelen isim bence ☺️ama işte bende 2 isim istemiyorum o yüzden vazgeçmek zorundayım
Sevgimelegim Kbradaghan01 kayinbabamda oyl3 demisdi bize oylede yaptiik. Esimin adi Abdullah oglumun kulagina Abdul Malik diye soylendi 🤣🤣 komigimizede gitti tabi bu durum ama hos oldu. Kimlikte Malik
Kbradaghan01 Umudum0134 sizin için anlamı gerçekten güzelmiş rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin 🤗😊👍
Umudum0134 Kbradaghan01 amin canım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız insaAllah
61hok Kbradaghan01 ALLAHIN izniyle inşallah karel koyucağız bu ismi çok seviyorum 🤲🏻❤️ Sizinkide güzelmiş 🥰
BiDunyaMutluluk logvin Cihangir adını ben de çok beğenmiştim ama yanına hiç bir isim yakışmıyor bence tek çok güzel 💕
Leyla9292 _Kubraa53 evet çok uyumlu çok beğeniyorum ama iki isim uzun olur diye🤔🙂kararsızlık ne kötü daha dört ayımız var ama