ZehraAlbayrak Melabaa yine biz😛 biz diyim dedim busefer cunku haksizlik olmasin iki kisiyiz🤪 hamilelikle beraber koltuk altimda kararma oldu daha yeni oldu hatta iki gundur farkediyorum. Esasen itibar etmem oyle reklamlara ama bu selin cigerci oyle paylasiyo oyle paylasiyo yorumlari paylasiyo falan fistan insan merak ediyo acaba asli varmi diye😀 alip kullanan varmi hakket beyazlatiyomu?
minikkurabiyem2019 ZehraAlbayrak 😂😂bir haftatır bakıyorım selin cıgerciye diyorya bebek poposu gibi yüzüm hakikatende öyle 😂 madecassol aldım kullanıyorumda salkom alamadım . Merak ediyorum bende kullanan varmı diye takıpde kalayım 🙈
Meomeo Ben de merak ediyorum ama bu beyazlatıcı etkili kremlerin ilerde cilt problemlerine sebep olduğunu duydum. Ciltteki renk pigmentleriyle oynadığı için.
ZehraAlbayrak Meomeo ben sayfaya mesaj attim hamileler kullanabiliyomu diye.. genital bolgeye surmeyin yuzunuze kolunuza bacaginiza surebilirsiniz dediler. Tabi doktorumada sorarim ama mesele krem ise yariyomu gercekten onu ogrenmekte
ZehraAlbayrak minikkurabiyem2019 medacassolu cok eskiden beri kullaniyorum ben memnunum ama gunduz mutlaka gunes koruyucu surulmeli cunku cildi ince ince soydugu icin gunese cikinca iyilesim derken daha beter lekeli olabilirsiniz😊 salkomu merak ediyorum bi kullanan cikarda yazar insallah😀
minikkurabiyem2019 ZehraAlbayrak işlh bekleyelim bakalım . Ben bu hafta basladım haftada 3 gün gece kullanıyorum gündüz surulmemesi gerekmiş günesten dolayı
ZehraAlbayrak minikkurabiyem2019 onu diyorum iste gece yatarken surun sabah mutlaka gunes kremi kullanin evde bile olsaniz camdan pencereden gunes giriyo alttan cikan taze deriyi mahfetmesin
minikkurabiyem2019 ZehraAlbayrak güneş kremi kullanıyorumda evdeyken pek sürmüyorduö tamam canım mutlaka yapayım haklısın