hasannisa Kızlar eşimin ismi Hasan 😀 eşimle baştan sözleştik kız olursa ben erkek olursa sen her neyse cinsiyeti öğrendik erkek dedi doktor. Şu an 31 haftalığız eşim isim olarak Hasan Ali ismini koyalım diyor bende kabul ettim sizce nasıl 😁
gozz hasannisa Bana çok saçma geliyor yani ne gerek var Hasan Hasan falan..Tabi herkesin kendi tercihi
Sumeyye_g hasannisa artık moda oldu resmen valla genelde herkes kendi adını veriyor yanına başka bi isim bana göre saçma ama zaten bi isim var başka isimler varken neden koyuyorlar anlamıyorum
SusamNur Hayattayken koymak bana da saçma geliyor. Dede ismi olsa neyse de kendimi düşünüyorum kızıma kendi adimi verir mıydım diye i ih
NaileK Bende 33 haftaligim benimde oğlum olucak babasının ismi Yasin. babasının ismiyle birlikte bir isim daha olucakYasin Kutay kimine saçma gelebilir ben babası gibi olsun die gönlümden öyle geçti o yüzden koymak istedm allah kabul ederse
Mesa33 hasannisa bu aralar sıkça duymaya başladım. Görüöcemin oğluna da babasının adınını koymuşlar. İlk duyduğumda alışamadım. Şimdi o kadar normal geliyor ki 🤗
A_S_K hasannisa Oğlum olsaydı eşimin adını koyacaktım bende olabilir çok normal. Bu dünyada en değer verdiğim adam eşim, en sevdiğim evladımın benzemesini istediğim.. Onun adını taşıması benim için mutluluk verici olurdu ama kızım olacak ☺️
Mervednr hasannisa bence sizin içinde sıkıntı yoksa 😀 bende eşimin ismini koymak istedim ama eşim istemedi 😀