Eflatun Aleww Benim doktorum da İnci hanım 😁 O kadar sevindim ki şu an çünkü hiç kimseye denk gelemiyordum 😊 Ben 19+2’yim sizler kaçıncı haftadasınız?
Aleww Eflatun Ben de 33. haftadayım canım. Yolun artık sonuna geldik gibi ... Cinsiyeti belli oldu mu bebeğinin? Nasıl gidiyor hamilelik :)
Eflatun Aleww Dün belli oldu, kız istiyorduk kız olacak inşallah :) İlk 4 ay çok zor geçti ama bir aydır iyiyim :) Senin epeyi olmuş az kalmış kolaylıkla biter inş :) Nasıl Doğum düşünüyorsun İnci hanımla konuştunuz mu?
Seherari El_mu islam dininde kiz çocuğunun yeri her daim üsttedir. Bunu peygamber efendimizin sözlerinden de anlayabiliyoruz. Çok şükür.
Zumer Seherari doğduğunda sadece ona özel eve hergün gelerek dua eden bir melek yaratırmış Cenab-ı Hak . O evden çıkıp gidene kadar gelirmiş .
Zumer adm çevremdeki ve duyduğum kim varsa Kız doğurdu. HAtta ben de imrendim kızım olsun çok isterdim . Allah bana sürpriz verdi oğlumun üzerine 🥰🌹inşAAllah yolu yarıladık hayırlısı ile kavuşuruz
Zumer Hikayem1 ultrason fotodan kalp atışı sayısına bakın . 120 ise o civarı erkek değilse 150 ye yakın ve 150 kızdır .
Sevilay_dvc adm cok ilginc suan duyduğum herkes erkek hamile benimde oglum olcak, hatta kendi kendime acab kiz var mi ya diodum 😂
Zumer Hikayem1 Onu bilmiyorum ama ben kesede belirgin kalp atışı başladığında baktım ultrason fotoğrafına
ruveydauss Benim çevremde 4 kişi 2019 da Doğum yaptı hepsi kız bence 2018 de hamile kalanlar kız 2019 da hamile kalanlar işen erkek senesi benimki daha belli değil ama 2 gün sonra gösterirse yazarız 16 haftalık oluyoruz gösterir inşallah
esra1907 Esesen tabi canım ya sağlıklı olsun yeter. Ben başta kız olsun iki erkek yeğenim var diye düşünmüştüm. Ama erkek olduğunu öğrendiğimde dünyalar yine benim olmuştu onlar bize rabbimin hediyesi 🥰🤲🏼