adm Canımız annemiz sonuçları görmek için sen de cevabını işaretle. Bakalım prensler mi daha fazla yoksa prensesler mi?
FSCMK adm benim kuzenim 4 erkek çocuk doğurdu normalde ailelerinde hiç kız yoktur ama bu seferki kız oldu bu sene kız senesi 😂
Mrvcbr Aysedgrlikrkmz adm benim çevremde hep erkek bende dahil. Iyi bari kızlarda varmis yokca cocugum kendi yaşıtı kız bulamicak diye düşünmeye başlamıştım 😂
El_mu Erkek senesi deselerde benim çevrem ve bende dahil hep kız doğuyor, bence kız evlat nimettir ve harıka bır duygu 😊
Aysegul806 Özel Maltepe bölge hastanesinden Doğum yapan var mı acabalar 😊 bütün bebişler sağlıkla gelsin 😊🍫
Aleww Aysegul806 Ben de Maltepe Bölge Hastanesi’ne gidiyorum. İnci Suna Narin benim doktorum. Ben de daha önce hastane ile ilgili başlık açmıştım ama cevap alamamıştım. Herhalde bi sen bi ben gidiyoruz 😁
Eflatun Aleww Benim doktorum da İnci hanım 😁 O kadar sevindim ki şu an çünkü hiç kimseye denk gelemiyordum 😊 Ben 19+2’yim sizler kaçıncı haftadasınız?
GulsahMulayimDastepe adm benim çevrem de hep kız var yada kıza hamileler. Neredeyse tek erkek bende var diyebilirim.
ruveydauss Ben 1 hafta sonra öğreneceğim ama aşermelerim hiç olmadığı İÇİN anlayamıyorum fakat herkes güzelleştin erkek diyor ama bilemiyorum
Annesininbitanesi0 adm valla bende sabah diyodum acaba hangi cinsiyet fazla diye ben dahil 5 arkaşımın kızı 2 arkadaşımında oğlu oldu ve olacak daha doğmayanlarda var 2019 yılı içinde doğanlar ve doğacak lar bende böyle istatistik