Kumru_ Kizlar 30+2 haftalık hamileyim el ve ayak yanmasi mahvediyo beni yaşayan ve çözüm bulan var mi😑
Asrinayaz Kumru_ bn yaşıyordum canm 12+6 haftalığım ama çare olarak beslenmeme dikkat ettim bn şekeri kaçırınca yanıyordum beslnmm düzelince azda olsa hafifledi
sevdicek Kumru_ yanıyo bacım soguk suya sokuyorum ediyorum çıkarınca 15 dk sonra yine aynı. Çözümsüz. Şu havalar bi soğusa belki daha iyi olurdu 😔
hilaldg300 Kumru_ ben daha çok ayaklarımı koltukta yada sandalyeye oturup aşağı sallayınca oluyor yanma bende hep topluyorum ayaklarımı yatıyorum yastık koyup daha yukarı koyuyorum ayaklarımı bende işe yarıyor deneyin isterseniz
Kumru_ sevdicek Aynen hele geceleri yatağımın yanına su kovası koyuyorum ayaklarım saatte bir onun içinde 😑kesin çözüm yok heralde
1ogrencianne Kumru_ benim de elim ayağım hep sıcak. Klima bile beni soğutamıyor 😂 36+2’yiz Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Annelik zormuş
Kumru_ 1ogrencianne Aynen walla eşimin elini tutuyorum korkuyo ateşim var sanıyo adam 😂😂😂gündüz neyse de gece uyku birakmiyo insanda
Rabiahilal İç atesim var gibi sanki benimde ayaklarım ellerim 9haftalıgım henuz sürekli oluyır bu 😖😖😖
Rabiahilal Kumru_ atesim çıkıyor valla brnde anlamadım geceleri daha cok ates zararşı diyo okudum bende hamilelkde