Belirlenmedi Kızlar ben 10+1 deyim ve eti yemem sevmem ama canım sürekli et çekiyor ??? Ve tuzlu şeyler yemek istiyorum ? Sizin canınız genellikle ne çekıyor ??
Gulsevm Belirlenmedi kan portakali aserdim esim Allah razı olsun turkiyenin heryerine sordu soruşturdu ama suyu çekilmiş gibi hicbiryerde bulamadık😥😣 bende içeceğini buldum ictim ama meyvesinin yerini tutmadı tabiki😐
rukiye-02 Belirlenmedi önce kiraz aşerdim ben istedikten bi hafta sonra çıktı piyasaya 😂 bu aralar da tabak tabak kavun yiyorum 30 yıllık hayatımda ilk defa kavun yiyorum 😅
Gulsevm defne55 inşallah hep devam eder asermek iyi hoş ta yemeyecegin birseyi bile deli gibi istiyorsun kokusu burnunda tadı agzindaymis sanki heryerde aserdigin şeyi görüyorsun buram buram kokuyor boyle cok zor birseyy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Eylemmmmm Ama çok kötü birşey ya aşermek ağladığım bile oldu şu aşermek yüzünden aç olsan dahi canın sadece o aşerdigin şeyi istiyo başka hiçbir şey istemiyor. Bende öyle oldu yani
Belirlenmedi Peki aşere ye göre cinsiyet belli oluyor Muş oylemi ?? Ben 10+1 deyim merak edıyorum açıkcası 🤭
Deletedmom139 Belirlenmedi hayir doktorum biliyordu 🤔zararini gormedim ve cig kofte yedim surekli suan 39 haftaligiz rabbim koruduysa sorun olmuyor
ZehraAlbayrak Big king hamburger, red velvet cake, uzum, kruvasan, mercimek corbasi, sutlu cay. Bunlari istedim bugune kadar. Visnede istedim ama tokken getirdiler yemedim ertesi gun baktim komposto olmus hevesim kacti daha yemedim😀😀
tunamom1907 Belirlenmedi ben ilk başlarda ekşii ve acıı aşırıı yedim son haftalardayım şimdide közlenmiş mısır deli gibi istyor canım hergün yesem bıkmam
Mervehasan1 Belirlenmedi portakal aşerdim 😂😂🙈 kendi öz babam tır şoförü. Sağolsun izmirden bulup getirdi. ❤️❤️❤️🐰🐰