Havvanurerolll Masmavi ilk gebelikte 20 21. Haftalarda hissediliyor genelde. İkinci gebeliklerde daha erken 17 18. Haftalarda
Gulsevm Masmavi ilk hamilelik ise 24. Haftaya kadar demisti doktorum geçerse mutlaka kontrole gel demişti cok şükür gerek kalmadı 16. Haftada bağırsak haraketleri gibi seyirme gibi hissettim 17. Haftamda net anladim haraketlerini darısı sizin başınıza 😊
Ozlemfehmi Ozlemfehmi kipirdiyo gibi oluyor derken aynen oyle oluyor yani kipirdiyor yanlia cumle kurdum 😂😂
Badevehande Bende 17+5 den beri düzenli ve sonradan kuvvetlendi canım ilk gebeliğim zaten ilk minik dokunuşlar olunca kasıkta bebek olduğunu insan hemen anlıyor
Beyzanurlina Masmavi 15+5 haftalıkken başladm hıssetmeye zayıfım ona heralde karın altında pıt pıt atmalar🙈
12345678 Masmavi benim de ilk gebeliğim tam 19. Haftama girdim hissettim ilk önce öyle bişey zannetmedim elimi koydugumda pıt pıt diye atıyordu cok güzel bir duyguydu 🤗
Betul3535 Masmavi 22 23 haftaya kadar hissedememek normal diye duymuştum ben 15 te hissettim ama herkes farklı vücut yapısına göre de değişebilir sizin kaç haftalık şuan
sevdicek Masmavi tam 18de dondurma yerken hissetmiştim ilk pıt pıt diye vurdu sonra dondurmayı hiç bırakmadım 😂😂