Seline Kızlar günaydın 2 gündür canım acayip kelle paça çorbası istiyor önceden eşimle sabahları hep içmeye giderdik dün doktoruma sormayı unuttum içmemde bi sakınca var mıdır ki 🙈
Glybskl Seline aynı ben ya 😂 rüyama bile girdi inanırmısın 😂 21 haftalık hamileyim 12 haftalıktan beri canım istiyor korkuyorum doktorum güvendiğin gerçekten temiz olan biyerden içebilirsin dedi ama eşim içme diyor 😂😂😂😂
Kymet08 Seline selam canm ben iki hamileliğimde de kelle paça işkembe içtim. 🙈 oğlum 17 aylık, kızımın da doğumuna 2 ay kaldı. 😊
Seline ZehraAlbayrak bende içmek istiyorum ama eşim bişi olur diye engelliyor çok zor bi durum bu ya 😔
Gulsevm Seline ah bu eşlerimiz yok mu doktor kesiliyorlar başımıza 😂 aksine daha faydalı olabileceğinin düşüncesindeyim normalde de cok faydalı bir besin
ZehraAlbayrak Seline aman cok biliyolarsa kendileri dogursun bosverin ben herseyi yiyorum canim ne isterse. Laf edicek olunca farkini veriyim sen dogur diyorum😃
Nazli_zeyno9 İçebilirsiniz korkmayın ben valla haftada bır kelle paça beyran goturuyorum☺️Onları kemık suyuyla yapan temız bır yerden ıcersenız sakıncası yokmus ben sormustum ıcınız rahat olsun🤗
Seline Kymet08 gerçekten mi 😍 maşallah allah bağışlasın bende faydalı diye düşünüyorum bir de sık tüketmiyorum ama işte insan bazen tedirgin oluyor
Mr1517 Seline Ben çorbasını değil söğüşünü seviyorum doğurayım allahın izniyle kelle paça söğüş birde midye partisi vericem 😂
Sedakctpe Seline bende aynı senin gibiydim canım çokta severim içtim hatta kokoreç bile yedim kimseyede danışmadım 🤭 canın çektiyse ye,iç Allahın izniyle bişey olmaz 😋💪