Deletedmom0071 söylediklerinizin bazılarına katılmakla beraber çoğu da araştırmalarım arasında. Birincisi bende he o doğal dan yana yani mesela sampuanim kendim yapayım parfüm kullanmayayım makyaj yapmayayım falan filan. Ama sizin düşüncelerinizden yola çıkarsak eve domates bile almamanız lazım çünkü asıl ilaç asıl hormon ve asıl oyun gıda ürünlerinde. Mesela o zaman çocuklarımıza asi da yaptirmamamiz lazım ama ulkenizde böyle birşey mümkün değil çünkü eskisi gibi tek hastalık grip kızamık değil. Neyden bahsettiğimi herhangi bir devlet hastanesine en az bir kere gitmiş arkadaşlar anlar. Tetanoz sadece ameliyat malzemelerinden bulaşan riskler için yapılmaz elinizi evde bıçakla kessenizde yapılır. Veya ayağınıza çivi batsa da yapılır. Hanginiz ben ayağıma çivi batırmam yada elimi kesmem diyebiliriz. Herşeyi sorgulamayı kendime borç bilirim. Ama ülkemizde malesef hiçbirşeyin doğalını bulmak mümkün değil. O zaman bi köye yerleşip kendimiz birşeyler yetiştirip yapmalıyız en basiti banyoda kullandığımız şampuan ve sabun da bile kimyasal var. Aşıların içeriğindeki maddeleri tek tek araştırmak lazım. Ve bunun çözümü 21. Yüzyılda asi olmamak değil asi olmaya gerek duyulmayacak kadar temiz bir dünyada yaşamaktır. Eğer kapılacak mikrop olmazsa asi da olmaz. Size hak veriyorum bende en kivrandigim ağrılarda ağrı kesici içmedim demir ilacı yerine kuru üzüm özü yedim ama bazı durumlarda bu mümkün olmaz. Değerleri çok düşük olan biri isterse kavanoz kavanoz yesin birşey farketmez. Zaten farketse de vücudun eski değerlere dönmesi uzun sürer bu da vücutta başka sorunlara yol açar. Kesinlikle sorgulayalım. Araştıralım. Ama unutmamanız gereken şey devir eski devir değil bizim ülkemizde şuan kaç millet beraber yaşıyoruz başka ülkelerden gelen mikropları yok saymayın derim . Sağlıklı doğumlar dilerim hepimize.