Asli48 Arkadaşlar tam 3. Ayımdayım dünden beri ılık ılık geçmeyen bir kasık ağrım var sanki gazım varmış gibi bir şişkinlik hissi bu ağrı sizce normalmi aynısını yaşayan varmı?
Umutherdaimvar Asli48 rahminiz genişliyor, kaslar geriliyor haliyle oyüzden olabilir eğer dinlenme ile geçen bir kadık ağrısı ise günlük yaşantınıza etkisi yoksa. Akıntı idrarda yanma lekelenme gibi şikayetlerde bulunmuyorsa korkma demişti bana doktorum
Semaa12 Asli48 benimde 3. ayimda basladi kasik agrim 3 gundur sol kasigimda genelde agri var sagda da var ama az sol kasigima sirt ustu yattigimda dokundugumda bile aciyo
Mr1517 Asli48 Çok olmuştu bendede bebekten dolayı canım iyice sana bağlanıyor tutunuyor ondan, dinlen ve bol bol su tüket 😍
Nurcan126 Semaa12 dr danıştınız mı bn de sol kasıkda sancım var ara arar geliyor enfeksiyon dan olabilir dedi dr
Glybskl Asli48 rahim genişlediği için sürekli yaşayacaksın o ağrıları canım benim 21 haftalığım benimde rahim göbek deliğine doğru ilerlediği için ağrım var patlayacak sanki
Semaa12 Nurcan126 banada sol kasik genelde bagirsaktan sebep dedi kabizdim gercektende hep ama simdi gecti kabizlik agrimda gecti adet sancisi gibi agrim oldu bicak saplanmasi gibi sonra onada magnezyum yazdi doktor