Gmz942 onlar yalancı sancı gerçek sancıyı anlıyorsun zaten bana böyle derlerdi nasıl anlayacağım ki derdim ama cidden o an gelince anlıyorsun gerçek sancıyı şöyle tarih edeyim kimi insan da belden kimi insanda kasıktan başlıyor bende önce kasıktan sonra belden başlamıştı o bel ağrını düşün şimdi o bel ağrısı varken aynı zamanda kasıklarında da bir ağrı oluyor aynı adet sancısı gibi ayaktayken girdiğinde istemsiz öne eğiliyorsun oturuyorsun bir yere ama geçmiyor unutma eğer ağrı oturduğunda ve yattığında geçmiyorsa gerçek sancıdır nişan veya su gelmeden de sancı çekebilirsin benim ki öyle oldu sancım 3 dakika da bire düşünce nişanım gelmişti benim sancım çoğaldığında bebeğim hareket etmiyordu sadece sertleşiyordu oturduğun halde ağrı girmeye ve o ilk ağrıdan daha fazla olmaya başlıyor sonra dakika tutuyorsun ağrı girdiği an yaz bir kenara ağrın geçtiğinde tekrar girdiğinde ki zamana bak benim ki 10 dakika da bir 9 dakikada bir 7 dakika da bir oluyordu hani tam 10 dakika da bir değildi doktoru aradık başlamış Doğum dedi tabi 10 dakika da bir geldiğinde ben bi yere çöküyordum öğlen 3 de başladı sancım 2cm açılma vardı akşam 11 de 3 dakikada bire düştü doktoru aradık eve geldi kontrol etti 3 cm dedi hastaneye gittik ertesi gün 3 de doğurdum 24 saat sancı çektim en son sezaryen oldu 😂 ama deşiğim gibi sancı geldiğinde seni oturtuyorsa oturduğun halde giriyorsa sancı Aralık’ların düzenliyse geliyordur birde banyo yap eğer banyodan sonra bile ağrıyırsa kesin sancıdır