Ayseklc Ben liv ‘e gidiyorum başak hocaya,inşallah doğumuda orda yapıcam...tamamlayıcı sağlık sig.yaptırmıştım nisan gibi..
Hnfe Berna9 canim 2 gun hastanede yattim.perinatoloji bolumunde biz sormadan onlar soyledi zaten p.tesi hastane kapali buraya gelmeyin zaten doktorlarin yarisida gitti dediler
Deletedmom0071 EUEUEU ben hocaya gidiyorum ona extra ücret ödüyoruz eltilerim hocaya gitmedi ama onların bile muayeneye gittikleri doktor girdi doğumlarına. Benim hocam erkek bu yüzden doğuma asistanları girecek hoca dışarda takip edecek inşallah ☺️
EUEUEU Deletedmom0071 erkk oldugubiçinmi girmiycek anlmadım madem para ödüyosunuz girmeli bnce özgür beymi doktorunuz.
Ekk12 uyanikkeda11 5ten sonra alıyor. WhatsApp da konuşurken soğuk geliyor bana sadece. Ama yanındayken iyiyiz bilemedim. Size neden soğuk geldi ki?
uyanikkeda11 Ekk12 yani her gitmemde acele bi şekilde hemen muayene edip bitirmek istiyor en son dün gittim sadece 55 sn ultrasonla baktı 👀 soru bile sormadan çıktım apar topar 🤷🏻♀️ Bi bana böyle galiba
Tazecikannecik Ozlemcy ben de ona gidiyorum, çok memnunum fakat ben doğum paketi almadım özel sigortam olduğu için. Kan için falan ayrıca hastaneye gitmek beni biraz yoruyor açıkcası 😔
Tazecikannecik Ozlemcy bi de instagramdan takip ediyorum Cemil hocayı hep sezaryen doğum fotoğrafı paylaşıyor, acaba hep sezaryen mi yapıyor
Zeynep1080 Elwing6 doktorum özel muayenesi var Doğumu orda yaptırıyormuş. Fiyatlarını biliyormusunuz? Hiç konuşmadık daha
EUEUEU Deletedmom0071 evet o yönü kötü güzl bi hastane neden kadın bulundurmuyolarsa. Neyse canm Alah hepimizi bi avazda kurtarsın. Nasip kısmet tamamen Rabbim çektirmesin inşaallah🙏
HavvaCenk Sibel2344 29+3 günlük gebeyim doktorum Naciye Sandıkçı ama ben şu döneme kadar sadece 2 defa ona gittim kontrol için şehir dışında olduğumdan ötürü farklı şehirlerde de doktorum var. 2000 2500 civarı.
ikibebeklianne Ben ilk doğumumda Aydan Biri ile koruda yapmıştım. Şimdi Aylin anıl arslan ile memorial diye düşünüyorum 🤔