Medi9 Merhaba anneler ben 24+4 haftalık hamileyim bebeğim 2 gündür kasıklarımı tekmeliyor doktorum bir sorun yok diyor ama ben yinede sizlerede sormak istedim
ilaydakani Medi9 benim ilk hissettiğimden beri hep tekmeler kasığa korkmayın bence doktorunda sorun Yok demiş bakın :)
Pinars Medi9 yakında heryerini tekmelemeye başlatacak endişe etme takılma yani kasığımdı sırtımdı karnımdı diye 👍🏽
Biyolog Medi9 canim benim dün randevum vardı kasiklarim genitalime bazen tekmeliyor dedim normal dedi bende 24 haftaligim. Durur pozisyonuyla ilgili korkulacak birşey yok dedi bana
ilaydakani Medi9 hatta bu yüzden ağrım oluyordu kasıkta 🙈😊 evet insanın içi rahatlıyor aynı şeyleri yaşayanı duyunca 26.haftadayım hala hep çoğu zaman kasıkta hissediyorum tekmekeri 😊
Berdogan Aynısı bende de var 27 haftanın içindeyim. Idrar sıklığı da başladı tekmeledikçe kaçıracakmışım gibi hissediyorum. 10 dk bir wc deyim 🙄
Medi9 Biyolog genelde popo duruşlu olduğu zaman oluyor dedi doktorum Canım sanırım bebeğin pozisyonuyla alakalı da bir durummuş
Medi9 Berdogan aynen tekme attığında oluşan basınçta etkili sık idarara çıkmada iyi olsunlarda gerisi önemli değil
Tazeanne0134 Medi9 bende 18+6haftalık hamileyim bende son 1 haftadır aktif bi şekilde hissediyorum 🤭🥰