Dilan23 Merhaba bisey sormak istiyorum ben kilolu bir hamile kadınım ve son ayımdayım çok şükür Seker vs bisey çıkmadı suan bebeğim 3 kg 227 gram acaba benim kilom bebeğimi etkiler mi yani karında bogulma olasılığı varmı
aydininsinemk Dilan23 kac kilosun canim? Bende kilolu gebeyim suan 23 haftaligim seker daha bakilmadi 2 hafta sonra .. Beslenmene dikkat ettkinmi ve dogumun nasil olucak:) ha bide bebegin hareketlerini ne zaman hissettin
hunilimom Dilan23 bende 105 kilo doğuma girdim çok da kilolu sayılmazdim çok şiştim bi zararı yoktu bana normal doğum yaptım sende zorlanma olur rahat harket edemezsin
Ezgib Dilan23 öyle bir durum olsa doktor söyler önlem aldirirdi bebek su dolubi kesede zaten kilo sekeri etkiler doğum şeklini etkiler ama karnindaki bebegi boğmaz için rahat olsun
Ncgok Kilodan cocuk bogulmasi diye birsey ilk defa duyuyorum Ben 108 kilo ile hamile kaldim 120 kilo ile dogum yaptim yaklasik iki ay gecti 16 kilo verdim hamilelik boyunca da herseyi yedim ictim ama cok haraketliydim sezeryan oldum ve son gune kadar calismaya devam ettim bir sikintim olmadi sadece uyusma ve sislik fazlasiyla oldu bebekte de herhangi bir sikinti olmadi