Nerminnn İkinci postum)) tekrar belirtmek istiyorum 31,32 hafta normal sağlıklı bebek kilosu ne önden giden ne de arkadan gelen demiyorum normal ve sağlıklı 1600-1900 gr oluyor 😊 ""32 haftalık hamileyim bebek 2500 bana az geldi"" yazıyorlar postlarında gına geldi kusura bakmayın 🤪
NilgunHnm Nerminnn benim de 2000 gr doktor haftasıyla uyumlu normal herşey dedi yaza denk geldiğinden sıcaktan bisey yiyemiyorsun birde ben 2 ay memlekette tatildeydik ordan oraya ordan oraya hiç yiyemedim yine iyi kilo almis bebeğim
Betuel11 Nerminnn az mı :) gayet iyi normal kilosu 1900-2600 arası zaten benim kızımda 32+5 2100 dü ve doktor gayet iyi olduğunu söyledi :)
Akfth E ben bugun gittim 31+3 2100 kg iyi dedi hatta onde dedi 32 haftalik dedi bende dedi fazla bile yani neresi az sizin gayet tombik
Nerminnn Yanlış anlaşılmış ben diyorum ki hani post açıyorlar ya ""32 haftalık hamileyim bebeğim 2500 kilo bana az geldi "" postlarından gına geldi diyorum
seher578 2500 ise gayet önden bile gitmiş bence. Az değildir. Neden? Ultrason kağıdığının köşesine bakınca görülüyor. Orda bazı değerler var. Minik yazılar. Ben 32 haftalık gittiğimde 2217 demişti doktor ve 33w2d yazıyordu. W (week) hafta, d (day) gün demek. Haliyle 1 hafta önde idi. Ben o esnada fazla mı yani dediğimde, doktorum normal demişti. 1 değil 2 hafta fark atınca dikkat ediyorlar. Sizde acaba ne yazıyor? Her site kilo aralığını farklı veriyor ama o kağıt hangi hafta ve gün ile uyumlu olduğunu net söyler.