Gnc553 Kızlar kızlarınızı kaçıncı haftada doğurdunuz kızlar vaktinden erken gelir diyorlar birde bebeğiniz 26.haftada kaç kilo veya gramdı ne kadar doğurdunuz😍😊
ozgedrms Gnc553 biz 39+1 de hala beklemedeyiz tık yok valla😓 çokta erken gelir diye heveslenme şimdiki kızlar nazlı😩
minikkurabiyem2019 Gnc553 26 dayken 771 gramdi minik kurabiyem 😌 30 da 1485 gramdı 33 deyım bakalım bir hafta sonr gidicem merak ediyorum
Kubra9595 Gnc553 2. Prensesim geliyor 26. Haftada kizim 880 grmdi suan 31 bitti 30 haftada 1.500 grmdi. İlk kizim erken dogdu bana göre 36+4 de dünyaya geldi ve 20 gün küvezde yatmisti 🤦♀️ ins bu zamaninda dogar
Busraoksz Gnc553 34 te oldu ılk gelme cabamız , 36 da tekrarladı hep durduruldu. Sımdı 37 heran gelebılır beklıyoruz , yoksa carsmbaya alınacak 🤷🏻♀️
Shrcagla 39+1 deyiz kızımla ve şuanda 3250kg doktor normal Doğum diyor ama bende ne ağrı var ne sancı beklemekteyiz hala
Hakbas2020 Dmt91 bnm de iki oğlum var ve bende 3. Erkek olacağını öğrendim sağlıklı sıhhatli hayırlısı ama nedense inanmak gelmiyo içimden sanki içimden bi his kız olcak diyo ya da öyle istediğimden ama 4 farklı dr erkek dedi
ozgedrms Asliemirpeker geçtiğimiz hafta oldum yumuşama var ama açılma yok demişti nst de birkaç kez öyle sertleşme oldu karnımda o zaman %60 çıkıyordu sancım sizin?
Asliemirpeker ozgedrms canım bende nts de hiç sancı bile çıkmadı. Bu cumartesi catı ve nts olacak. Şuan da bile sanki adet sancısı gibi karnım agrıyor
Cren Gnc553 30+5 haftalık 1300 gr kızım doktor normal dedi Ama sanki küçük gibi haftasına göre şuan 33 haftalıgız bakalım haftaya nekafarlık olacagız saglıkla gelsin bebişlerimiz..
ozgedrms Asliemirpeker onlar yalancı sancıymış kuzum ya belden karına doğru yayılan bir ağrı olursa ve sık sık olursa gel yada suyun gelirse gel dedi doktorum bana 😩
Betuel11 Gnc553 fazla yokmuş aramiz inşaallah hayırlısıyla sağlıkla gelirler tarihlerindede beklemek zorr bekleyemiyorum artık ben şahsen zaman geçmiyor sanki :)