SirinTgby 25 haftalik hamileyim dünden beridir vajinamda bebek hareketi gibi hissediyorum. Pıt pıt atiyor. Böyle bir durum yasayan var mi erken dogum belirtisi mi cok korkuyorum.
Zera_ER SirinTgby bende öle hissediyorum ama baya oldu sanmam ya güclendikce acıtıyo 😢 Ama doktora falan gittim öle bi risk olsa bnde cıkardı bn daha yeni 25 oldum canm sanmıyorum ya
Nur SirinTgby canım ben şuan 25+5 haftalığım bende 24-25 hafta içinde vajinamda hissettim hareketlerini doktor kontrolum vardı anlattım durumu da bebek doğum pozisyonunda hıçkırıyor dedi sorun değil dedi suan düzeldi ama iki gündür çok şükür göbeğimde bazen göbek deliğim ve sağ hizasında hissediyorum. Doktorum normal demişti doğum pozisyonunda hareket ettiği için olabilir yani yine de çok rahatsız ediyorsa doktoruna danış için rahatlasın canım (: 🤰🏻❤
Sonay SirinTgby benimde arada oluyor başı aşağıda olabilir o haftalarda özellikle oluyordu şuan 30 haftalık sağ tarafımda hissediyorum yer değiştirir cnm daha erken doğum belirtisi oldugunu sanmıyorum ☺
Zera_ER SirinTgby tamam işte bnmde öle o dedign yerde hissediyrm canımı acıtıyo bazen ama 2 haftadır falan bnde en basta cok korktum ama detaylıya girdim dr kontrlüne gittim tuhaf giden bisey olsa cıkardı mutlaka
SirinTgby Zera_ER internette okuduguma gore enfeksiyon veya mantar belirtisi olabiliyormus ona da baktirdin mı canım
MerveKontakay Dün aynısını yaşadım sonrasında bir ağrı ile doktorumu aradım hastaneye gittiğimde kafasını vajina duvarına çarptığını söylemişti sanırım sizin bebeğiniz de azcık şımarıyor😝(20 haftalığım ve benim erken doğum riskim olduğu için korkup gitmiştim ben)
MerveKontakay SirinTgby aynen öyle birde enfeksyonda olabilir tabii demişti ona bakıldı sonuçları bekliyoruz🙄
SirinTgby Ceku cok acayip bi durum sanki kabarcik patliyomus gibi nasil tarif edecgimi de bilmiyorum 😐
SirinTgby Nur anladim canim crvabin icimi rahatlatti tesekkur ederim sanirim bu haftalarda genel bir belirti bu 🙂
Ece0 BEn de de aynısı oluyor 2 gündür. 25.haftamdaydim. Doktor başı yukarıda ayakları asagida. Tekmeledikçe canini acıtıyordur, çıkacakmış gibi bile hissedebilirsin dedi :/
Nur SirinTgby suan bile öyle minik yaramazım 🤰🏻 Genel demek ki canım bundan sonra kasılmalarımız ağrılarımız artacak doğuma hazırlık için beden de kendini hazırlamak zorunda (: hepimiz için hayırlısı
Denizim Sonay SirinTgby benim 21+5 haftalik kizim 20.haftamda yan yattigini soyledi doktor sol tarafimda ama bazen bende tekmelerini asagilarda hissediyorum ama genelde gobek deligin oralarda🙄 cani sikilinca geziyormu bu cocuk karnimda acaba😁 buarada benim plesantada biraz asagidaymis odum kopuyor erken filan dogacak diye🙈
Aysealty SirinTgby tabiki doktora danıssanız daha iyi ama bende yasadım aynısını o gün kontrolüm vardı hatta doktoruma sanki bi an içimden cıkıvercek gibi hissediyorm demiştim😅bebek makat pozisyonunda oldugu zaman öyle oluyormus asagıya sürekli baskı yapıyor tekmelerini vajinada hissediyorsun.merak etme degiştirir pozisyonunara ara yapıolar☺☺
SirinTgby Aysealty icimi rahatlatan bi cevap daha🙂 tesekkur ederim. Ilk bebek olunca her seyde panik oluyor insan 🙂